Tigers 'elskerinde' hyrer topadvokat

Rachel Uchitel benægter ikke alene påstande om, at hun skulle være elskerinde til Tiger Woods. Nu vil hun føre sag og har hyret advokaten, der repræsenterede Heather Mills mod Paul McCartney

Rachel Uchitel fotograferet uden for sit hjem i New York i dag (Foto: AP)
Rachel Uchitel fotograferet uden for sit hjem i New York i dag (Foto: AP)

Skandalemagasinet National Enquirer var de første til at påstå, at partytøsen Rachel Uchitel havde et forhold til Tiger Woods.

Det forhold, som angivelit var årsag til et skænderi mellem golfstjernen og hans svenske kone, Elin Nordegren før trafikulykken. Også den oplysning er ubekræftet.

- Gud forbyde, at Tiger kørte galt på grund af det her, siger Rachel Uchitel til News of the World.

Men hun nøjes ikke med, at fortælle om at hele historien er opspind. Hun vil formentlig også mødes med National Enquirers anden hjemmebane - den første er bladstativerne - nemlig retten, hvor de kommer oftere end Tiger er på golfbanen.

Rachel Uchitel - der arbejder som promoter for natklubber og først blev landskendt, da hun ledte efter sin kæreste, der var på arbejde på World Trade Center den fatale 11. september - har hyret en advokat. Og ikke hvem som helst.

Navnet er Gloria Allred og det var den advokat der repræsenteret Heather Mills, da hun skulle skilles fra Paul McCartney.

- Historien (om hende og Tiger) er hel usand, men den har muligvis skabt en del problemer. Hvis jeg var hans kone ville jeg formentlig have slået ham ihjel, siger Rachel Uchitel, der dog nok nøjes med at forlange et passende beløb af sladdermagasinet.

1 af 3 Rachel Uchitel mødtes i lufthavnen LAX i Los Angeles med advokaten Gloria Allred (Foto: AP)
2 af 3 Sådan blev Rachel Uchitel landskendt i USA, da hun søgte efter sin kæreste, der var i World Trade Center under terrorangrebet 9.11 (Foto: Zuma Press)
3 af 3 Rachel Uchitel fotograferet uden for sit hjem i New York i dag (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere