Konen reddede Tiger med golfkølle

Tiger Woods' svenske kone smadrede en rude i bilen med en golfkølle for at komme sin mand til undsætning, da han var kørt galt

Elin Nordegren kan rykke, hvis det virkelig gælder. Det mærkede hendes mand fredag morgen. (Foto: AP)
Elin Nordegren kan rykke, hvis det virkelig gælder. Det mærkede hendes mand fredag morgen. (Foto: AP)

Det var tilsyneladende det helt store drama, da det amerikanske golffænomen natten til fredag forulykkede i sin bil nær hjemmet i Florida.

Woods kørte ind i en brandhane og efterfølgende et træ, hvilket gjorde, at han sad fastklemt, da hans kone kom ilende til.

Svenske Elin Nordegren, som skønheden hedder, reagerede prompte ved at smadre bagruden på bilen med en golfkølle for at kunne komme ind til sin mand.

Nordegren lå, da politiet ankom, og beskyttede sin sårede mand ude på vejen, fortæller politichef Daniel Saylor fra Windermere politi til nyhedsbureauet AP.

- Hun var helt ude af den. Det var jo hendes mand, der lå der på vejen, fortæller Saylor.

Lagde ham på vejen
33-årige Woods blev herefter kørt på hospitalet. De første meldinger lød på alvorlige kvæstelser, men verdens bedste golfspiller blev kort efter udskrevet.

- Hun har selv fået ham ud af bilen og lagt ham på vejen. Da mine folk ankom, var han delvist ved bevidsthed. Delvist besvimet, siger Saylor.

Woods havde mindre skader i ansigtet og blev behandlet i omkring 10 minutter, inden han blev kørt væk. Han var i stand til at tale en smule, da politiet ankom.

- Ja, han mumlede noget. Men det var ikke tydeligt, hvad han sagde, fortæller Saylor.

Ifølge myndighederne var Tiger Woods ikke påvirket af alkohol, da ulykken indtraf.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere