Politiet: Vi efterforsker uden Tiger

Uanset at Tiger Woods tre gange har nægtet at udtale sig til politiet, så fortsætter de efterforskningen af hans solo-ulykke. - Højst usædvanligt at han ikke vil medvirke, siger politiet

Politiet vil fortsat efterforske Tigers ulykke, uanset om han selv medvirker eller ej (Foto: AP)
Politiet vil fortsat efterforske Tigers ulykke, uanset om han selv medvirker eller ej (Foto: AP)

Politiet i Florida giver ikke så nemt op - eller også har de bare ikke meget at lave.

Tiger Woods har nu tre gange nægtet at udtale sig om sin ulykke forleden nat, da han ved halv tretiden forlod sit hjem og med bilen ramte en brandhane og røg ind i et træ.

Tiger har erkendt, at ulykken er hans skyld, men vil ikke medvirke yderligere, derfor er det stadig uafklaret om hans svenske hustru, Elin Nordegren, 'befriede' sin mand fra bilen ved at slå en rude ud med en golfkølle eller om - således som flere medier påstår - at hun havde kradset ham til de skader han har i ansigtet og jagtede ham ud i bilen med golfkøllen.

Men alt dette kan vel være politiet uvedkommende?

Nej, siger politiet. Ifølge loven skal chaufføren vise sit kørekort og sine forsikringspapirer. Jamen, dem har vi skam vist, siger Tigers advokat, Mark NeJame, ifølge CNN.com. (hvor der også er flere TV-klip).

- Hvis det er umuligt for os at mødes med ham, så fortsætter vi vores efterforskning, siger talsmanden for Florida Highway Patrol, sgt. Kim Montes, og hun understreger, at det at han ikke vil medvirke er 'højst usædvanlig efter en så lille ulykke'.

Politiet ankom til Tigers bolig søndag eftermiddag lokal tid, men kørte igen mindre end en time senere. Elin Nordegren har forklaret, at hun hørte ulykken inde fra huset og slog en rude ud i bilen, så Tiger kunne komme ud.

Han har forklaret, at der er tale om 'et privat spørgsmål og sådan skal det blive ved at være. Jeg er den eneste ansvarlige for denne ulykke'.

Det vises fortsat ikke om Tiger sidst på ugen vil deltage i en golfturnering, som har til formål at rejse penge til hans humanitære arbejde.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere