Politiet afhører Tiger Woods

Var det konen, der hævnede utroskab eller kom han til skade ved bil-ulykken? Rygterne svirrer og nu vil politiet have afklaret, hvad der skete for verdens største sportsstjerne

Til denne gallamiddag til Ryder Cup i 2004 var der ikke uoverensstemmelser mellem Tiger Woods og Elin Norregren (Foto: AP)
Til denne gallamiddag til Ryder Cup i 2004 var der ikke uoverensstemmelser mellem Tiger Woods og Elin Norregren (Foto: AP)

Tiger Woods skal i eftermiddag lokal tid afhøres af politiet i Florida.

Nu vil de vide, hvad der skete ved den meget omtalte trafikulykke - og hvad der gik forud.

Han har talt med politiet, men i en 'ikke-juridisk samtale'. Ifølge sladder-sitet TMZ har hans svenske kone, Elin Nordegren, her konfronteret ham med rygterne om, at han har en elskerinde.

Kilder siger til sitet, at Tigers skader i ansigtet er opstået ved at hun først jagtede ham med en golfkølle og derefter kradsede ham, før han forlod hjemmet klokken 02.30 lokal tid.

Her påstås det også, at det var derfor hun slog løs på bilen efter trafikulykken med golfkøllen, ikke så meget en heroisk 'redningsaktion'.

Der er stadig ikke klarhed over ret meget. TMZ-sitet dementerer, at elskerinden skulle være Rachel Uchitel - som påstået af National Enquirer, der angiveligt skulle have betalt 'en kilde' 25.000 dollars for historien. Til TMZ påstår hun, at 'jeg har aldrig set hans putter'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere