Politiet på 'besøg' hos Tiger

Tiger Woods afhøres nu af politiet i sin villa i en forstad til Orlando, Florida. De vil bl.a. have at vide, om hans skader skyldes et 'ægteskabelig opgør'

Det er her politiet netop nu afhører Tiger Woods (Foto: 2News)
Det er her politiet netop nu afhører Tiger Woods (Foto: 2News)

Tiger Woods har fået 'fint besøg'.

Politiet afhører netop nu verdens største sportsstjerne for at få klarhed over, hvad der skete da han midt om natten kørte galt i sin bil lige uden for sit hjem og om de skader han har pådraget sig skyldes bil-ulykken eller er påført ham inden.

Flere medier skriver, at Tigers svenske kone - Elin Norregren - kradsede ham i ansigtet i et ægteskabeligt opgør. Det skulle handle om, at hun har konfronteret golfspilleren med rygter om, at han er hende utro. Medierne hæfter sig bl.a. ved, at der ikke var blod på rattet i hans bil, da han forulykkede lige uden for hjemmet klokken halv tre om morgenen, da bilen først ramte en brandhane og derefter et træ.

Medier foran luksusvillaen i en forstad til Orlando, Florida, fortæller at først en stor civil politibil og derefter endnu en politibil er kørt ind på ejendommen for at foretage et egentlig juridisk forhør.

En hel karavane af TV-sendevogne holder udenfor, og har ventet på dette øjeblik. Politiet har tidligere talt med Tiger i en 'ikke-juridisk samtale'.

Det kan ventes, at også svenske Elin Norregren - hvis far har nægtet at udtale sig om sagen til AP i Stockholm - skal forklare sig. Det har været fremme, at hun med en golfkølle fik slået en rude ud i parrets Cadillac og fik hevet Tiger ud af bilen, mere eller mindre bevidstløs.

Men det har også været fremme, at hun truede ham med golfkøllen og jagtede bilen, hvilket kan være årsag til ulykken.

1 af 3 Her ankommer politiet til Tiger Woods luksusvilla ved Orlando, Florida (foto: AP)
2 af 3 Både hr. og fru Woods ventes afhørt af politiet under stort medieopbud (Foto: AP)
3 af 3 Det er her politiet netop nu afhører Tiger Woods (Foto: 2News)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere