Olazabal knaldet som fartbølle

Betalte fartbøde kontant

Der var mere knald på Jose Maria Olazabal, da han skulle videre fra Georgia, end da han spillede på Augusta i Masters. (Foto: AP)
Der var mere knald på Jose Maria Olazabal, da han skulle videre fra Georgia, end da han spillede på Augusta i Masters. (Foto: AP)

Der var langt mere speed over spanske den spanske golfer Jose Maria Olazabal, da han forlod US Masters, end da han gik rundt på Augusta torsdag og fredag.

For det blev kun til to runder for spanieren, der måtte forlade major-turneringen uden at have klaret cuttet.

Men efter at have fordrevet tiden et par dage i Georgia, Atlanta var det mandag tid til at komme videre til turneringen Hilton Head i South Carolina.

Og på en øde motorvej lod Olazabal foden hvile lidt for tungt på speederen, indtil en lokal betjent med spejlglasbriller vinkede den spanske golfer ind til siden, skriver nyhedsbureauet Associated Press..

Den tilladte maksimumhastighed på strækningen var 105 km/t., men Olazabal blev målt til 156 km/t.

Olazabal valgte at få sagen ud af verden med det samme og kørte med til sherif-kontoret i Effingham County, hvor han betalte bøden på 3.500 kroner kontant.

Politiets talsmand David Ehsanipoor fortæller, at Olazabal undskyldte mange gange og samarbejdede med politiet, inden han fik lov at køre videre til South Carolina.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere