Duellen Woods-McIlroy lurer ved Masters

Tiger Woods og Caroline Wozniackis kæreste, Rory McIlroy, er bookmakernes største favoritter ved US Masters

Den store tiger brøler igen, og Tiger Woods indtager derfor helt logisk hovedrollen forud for årets første golf-major, US Masters, der torsdag begynder på den legendariske Augusta-bane.

- Jeg er virkelig spændt, og jeg ser frem til at bygge videre på det momentum, jeg har fået, siger det amerikanske golfikon til AFP.

Efter 30 måneders titeltørke på PGA Touren sejrede Woods igen for halvanden uge siden, da han vandt Arnold Palmer Invitational. Det var Woods' første PGA-sejr, siden hans famøse sexskandaler så dagens lys i slutningen af 2009.

Nu er det ved at være hverdag igen. Det vil sige med Woods som bookmakernes favorit til at vinde.

- Jeg ser fine muligheder ved majorturneringerne i år. Der er fire af dem, og jeg håber på at ramme formen til dem alle, siger Woods, hvis seneste majorgevinst fandt sted ved US Open i 2008.

Caroline Wozniackis kæreste, Rory McIlroy, er den næststørste favorit hos bookmakerne til at vinde.

Den nordirske verdenstoer burde have vundet US Masters sidste år, men blev ramt af en historisk nedsmeltning i sidste runde og sluttede blot som delt nummer 15.

McIlroy førte turneringen efter første, anden og tredje runde, og han havde endda fire slag ned til de nærmeste forfølgere inden fjerde og sidste runde. Men så hamrede nordireren bolden alle mulige håbløse steder hen og forlod grædende Augusta.

- Jeg vil aldrig glemme sidste års begivenheder. Jeg kunne have ladet den sidste runde på 80 slag gå mig på, så jeg måske ville havne i en længere krise. Jeg kunne have haft ondt af mig selv.

- Men det havde jeg ikke. Jeg havde gode folk ved min side, og de lod det ikke ske.

- Det var et stort øjeblik for mig i min karriere. Jeg valgte at gå den rigtige vej, at arbejde endnu hårdere, og alt var godt kort tid efter, fortæller McIlroy, som to måneder senere vandt US Open med hele otte slag ned til de nærmeste konkurrenter.

Danmark er repræsenteret med to deltagere i år. Det er Thomas Bjørn og Anders Hansen. En delt 18.-plads fra 2002 er Bjørns bedste US Masters-resultat, mens Anders Hansen i sine tre hidtidige optrædener forgæves har forsøgt at klare cuttet.

0 kommentarer
Vis kommentarer