Bjørns titelforsvar blæser væk i Qatar

Thomas Bjørn fik en frygtelig start på Qatar Masters. Den forsvarende mester gik første runde i syv over par

Thomas Bjørn kan efter al sandsynlighed ikke forsvare sidste års sejr i Qatar Masters i Doha.

Det står klart, efter at den erfarne golfstjerne i første runde af dette års udgave af turneringen brugte hele 79 slag - syv slag over par og dermed er placeret i bundet af feltet efter førstedagen.

Danskeren er 13 slag dårligere end første rundes bedste spiller, spanieren Gonzalo Fernandez-Catano, der kun brugte 66 slag på at komme igennem de 18 huller.

Farverige John Daly, der efter mange års ustabilt spil er dumpet ned som nummer 543 i verden, indtager andenpladsen - et slag efter spanieren.

Thomas Bjørns nedtur kulminerede på 12. hul, hvor han blev noteret for en tredobbelt bogie, som han kunne lægge oven i de to bogies og den dobbeltbogie, han måtte skrive på resultatlisten tidligere på dagen.

Danskeren havde store problemer med et voldsomt blæsevejr over banen, men kan trøste sig en smule med, at han mod slutningen fik bedre styr på slagene og gik de sidste seks huller i par.

Bedre går det for de andre danskere. Anders Hansen er på en delt 10.-plads to slag under banens par. Søren Hansen er et slag dårligere, mens Thorbjørn Olesen gik første runde i par.

0 kommentarer
Vis kommentarer