Tiger-afbud til US Open.

Golfspilleren Tiger Woods melder afbud til major-turneringen US Open

US Open bliver uden Tiger Woods (Foto: AP)
US Open bliver uden Tiger Woods (Foto: AP)

Den prestigefyldte major-turnering US Open bliver uden deltagelse af golfstjernen Tiger Woods, som har meldt afbud på grund af en skade.

- Jeg er ekstremt skuffet over, at jeg ikke kan være med ved US Open, men jeg bliver nødt til at lytte til mine læger og fokusere på fremtiden, skriver Tiger Woods på sin hjemmeside.

Amerikaneren har en skade i sit venstre ben, og han håber, at han kan blive klar til at spille turneringer igen senere i denne måned.

- Jeg håbede, at jeg kunne spille, men hvis jeg forsøgte, ville jeg risikere at skade mit ben yderligere. Mit knæ og min akillessene er ikke helet fuldstændigt, siger Tiger Woods.

Dermed misser Woods chancen for at kæmpe sig ind på Jack Nicklaus' rekord på i alt 18 major-mesterskaber.

Tiger Woods har vundet 14 major-mesterskaber, og den tidligere verdensetter har vundet US Open tre gange. Han vandt første gang i 2000 og siden i 2002 og 2008.

Den amerikanske golfspiller, som i mange år var en sikker nummer et på verdensranglisten, ligger nu på en 15.-plads i verden.

- Det har været et frustrerende og svært år, men jeg er stærkt optaget af at sikre mit helbred på længere sigt, siger Tiger Woods.

US Open, der blev spillet første gang i 1895, bliver i år afviklet i Congressional Country Club i Maryland fra den 13.-19. juni.

Andreas Hartø bliver eneste dansker i turneringen, da Anders Hansen tirsdag meddelte, at han ikke deltager, fordi han har brug for en pause.

0 kommentarer
Vis kommentarer