Tigers veninde aflyser pressemøde

Rachel Uchitel vil alligevel ikke fortælle om sit forhold til Tiger Woods. Hun har angiveligt taget sig godt betalt for at holde mund

Rachel Uchitel er om nogen blevet paparazziernes yndling i New York. (Foto: AP)
Rachel Uchitel er om nogen blevet paparazziernes yndling i New York. (Foto: AP)

Uforudsete omstændigheder.

Sådan kalder advokat Gloria Allred grunden til aflysningen af det pressemøde, hvor Rachel Uchitel ville fortælle om sit forhold til golfstjernen Tiger Woods.

Det meste af den kulørte verdenspresse - og nok også en del andre - havde ellers med spænding og fråde om munden set frem til pressemødet i Los Angeles torsdag.

Præcis hvad disse uforudsete omstændigheder i virkeligheden betyder, melder advokaten ikke noget om, men ifølge hjemmesiden RadarOnline ligger der penge bag – rigtig mange penge.

Repræsentanter for Tiger Woods har de seneste døgn forsøgt at få Rachel Uchitel til at aflyse pressemødet – og den smukke kvinde tog sig godt betalt.

Fik en mio. dollar
En kilde fortæller til hjemmesiden, at den 33-årige golfmilliardær måtte hoste op med en million dollar – knap fem millioner kroner – for at få elskerinden til at klappe i.

Advokat Gloria Allred har ikke ønsket at kommentere disse forlydender.

I sidste uge fortalte National Enquirer historien om, at Tiger Woods har mødtes med Uchitel i New York og at de desuden var i Melbourne sammen, da han deltog i Australian Masters.

Rachel Uchitel har hidtil afvist en affære med Woods, men det var forventet, at hun ville gå til bekendelse ved det nu aflyste pressemøde.

Woods: Jeg har fejlet
Tiger Woods indikerede i går i en kommentar på sin hjemmeside, at han har været sin svenske modelkone, Elin Nordegren, utro.

- Jeg arbejder med min opførsel og personlige fejl bag lukkede døre med min familie. Disse følelser bør kun deles af os, sagde han blandt andet.

Hans noget nølende tilståelse kom efter, at en 24-årig natklubværtinde, Jaimee Grubbs, stod frem og fortalte, at hun har haft en affære med golf-etteren.

Grubbs bakkede påstanden op med adskillige frække tekstbeskeder fra Woods samt en telefonbesked, hvor golfspilleren siger, at hans kone har fattet mistanke til hans udenomsægteskabelige aktiviteter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere