Annonce:
Annonce:

Hold på gråden: Tiger bli'r fattigere

General Motors er så hårdt ramt af finanskrisen, at konkurs truer. Derfor afslutter bilfirmaet nu reklameaftale til 60 millioner kroner

I 2006 var alt guld og grønne skove, og smilene var store hos GM's administrerende direktør, Rick Wagoner, da han og Tiger Woods præsenterede Buicks 2008 Enclave-model. (Foto: AP)
I 2006 var alt guld og grønne skove, og smilene var store hos GM's administrerende direktør, Rick Wagoner, da han og Tiger Woods præsenterede Buicks 2008 Enclave-model. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Golf

Det er forholdsvis uvirkeligt at forestille sig 60 millioner kroner høvlet af den årlige løncheck.

Ikke desto mindre er det, hvad golf-ikonet, Tiger Woods, er nødt til nu. Som følge af finanskrisen er det amerikanske bilfirma GM nemlig nu så hårdt ramt, at det har appelleret til regeringen om et lån på 145 milliarder kroner for at komme længere fra kanten til konkurs, hvor firmaet befinder sig lige nu.

GM har gennem ni år haft Tiger Woods i spidsen for promovering af Buick-mærket, og det har GM hidtil betalt mindst 60 millioner kroner for - om året!

Og hvilken succes har det ikke været? Gennem de ni år er salget af Buick ændret med 58 procent - desværre for Woods og GM i den forkerte retning!

Afviser finanskrise-sammenhæng
General Motors siger selv, at aftalens ophør overhovedet intet har med hverken finanskrise eller firmaets manglende penge i al almindelighed at gøre. Det er helt tilfældigt, siger en talsmand for GM. I stedet gør firmaet det udelukkende for Tiger Woods' skyld, siger han og påpeger, at Tiger jo får brug for mere tid, da han jo venter sit andet barn!

Samtidig har firmaet dog aflyst stort set alle øvrige markedsføringstiltag gennem sport. Kun engagementet i NFL fastholdes.

Tiger Woods selv er yderst professionel i sin kommentar til sit farvel til de mange millioner:

- Jeg har nydt at være en del af firmaets dramatiske produktudvikling. Vi har haft det sjovt sammen, og vi har haft et fantastisk samarbejde, siger han.

Svært at beskrive en 60 millioner kroners arbejdsgiver anderledes, ikke?

Samtidig er det vel også lidt nemmere, når man som Woods ifølge Golf Digest tjente 700 millioner kroner sidste år - i reklameindtægter alene.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: