Kjeldsen hænger på i toppen

Med endnu en runde i to slag under par holder Søren Kjeldsen kontakt med de bedste i golfturneringen Hongkong Open. Anders Hansen klarede også cuttet

Søren Kjeldsen er sammen med Anders Hansen med i finalerunderne ved Hongkong Open. (Foto: AP)
Søren Kjeldsen er sammen med Anders Hansen med i finalerunderne ved Hongkong Open. (Foto: AP)

Stabilitet har været kendetegnende for golfspilleren Søren Kjeldsen i det forgangne år, og fredag demonstrerede danskeren igen samme egenskab.

Det skete, da han i anden runde af European Tour-turneringen Hongkong Open kopierede sin score fra torsdagens runde på to slag under par.

Godt nok faldt de fire birdies og to bogeyer på andre huller end i første runde, men den solide runde er medvirkende til, at Kjeldsen sluttede dagen på en delt 15.-plads og kun er fire slag efter en førertrio på tre spillere.

Blandt dem finder man sydafrikaneren Louis Oosthuizen, der med en superrunde på 62 slag avancerede kraftigt fra sin hidtidige 47.-plads.

Anders Hansen ligger med en samlet score på et slag under par på en delt 46.- plads og er dermed videre til weekendens finalerunder, mens Mads Vibe Hastrup trods en fremragende start på dagen med tre birdies på de fire første huller sluttede dagen i et slag over par og dermed ikke klarede cuttet.