Annonce:
Annonce:

Fiasko-Faldo vil prøve igen

Nick Faldo tog Ryder Cup-pokalen med til USA, men han fik den ikke med hjem igen. Alligevel melder han sig klar til endnu et forsøg som kaptajn

Humøret var højt, da Europas hold ankom til USA med Faldo. Siden stivnede smilene lidt. (Foto: AP)
Humøret var højt, da Europas hold ankom til USA med Faldo. Siden stivnede smilene lidt. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Golf

Hvis ellers de gamle OBS-indslag 'gå aldrig tilbage til en fuser' er blevet set af den europæiske golf-top, så er det en noget patetisk udmelding, som den seneste kaptajn for Europas Ryder Cup-hold, Nick Faldo, kommer med:

- Gør mig til kaptajn igen, siger han til engelske Sky Sports.

Til trods for mandens indiskutable store succes som spiller, er der næppe mange, der tilskriver ham samme succes i kaptajn-rollen.

Således blev Europa reelt smadret af USA på Valhalla-banen tidligere på året, og det skete efter massiv kritik af netop Nick Faldos dispositioner. Ifølge kritikerne lavede han faktisk ikke andet end fejl på fejl. Lige fra sine udtalelser over par-sammensætningerne til rækkefølgen af sidstedagens single-matcher.

- Jeg vil gerne gøre det igen på grund af den særlige stemning, der var på teamet. Jeg elskede hvert eneste minut af det - det var en stor ære for mig, siger Nick Faldo.

Det er selvfølgelig godt, at Faldo selv havde en god tid i Kentucky, men i sidste ende måles han nok mere på det store nederlag på 11,5-16,5 end på sine vidunderlige minder om, hvor sjovt han selv havde det. Der er nemlig ikke mange europæere, der fandt årets Ryder Cup særlig sjov.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: