Hansen og Kjeldsen igen afbrudt

Golfspillerne Søren Hansen og Søren Kjeldsen måtte også lørdag gå i klubhuset før tid, da de blev afbrudt i tredje runde af HSBC Champions i Shanghai

Søren Hansen og Søren Kjeldsen (foto) har problemer med vejrguderne i Shanghai. (Foto: AP)
Søren Hansen og Søren Kjeldsen (foto) har problemer med vejrguderne i Shanghai. (Foto: AP)

De danske golfspillere Søren Hansen og Søren Kjeldsen havde vekslende held, før de igen blev afbrudt ved tredje runde af HSBC Champions i Shanghai i Kina. Dermed bliver den resterende del af tredje runde først afviklet søndag, og mandagen må sandsynligvis tages i brug, før en vinder kan kåres.

Søren Hansen ligger bedst af de to danskere som delt nummer 28 i to slag under par. Efter at have gennemført anden runde i 70 slag lavede Søren Hansen en birdie og en dobbeltbogey på de første fem huller i tredje runde.

Længere nede i feltet som delt nummer 48 ligger Søren Kjeldsen, som har afviklet seks huller i tredje runde og ligger i to slag over par. Den danske vinder af sidste uges Volvo Masters i Spanien havde en meget dårlig anden runde i 76 slag, men i tredje runde har han foreløbig lavet to birdier.

HSBC Champions føres af spanske Sergio Garcia og svenske Henrik Stenson, som begge ligger i 10 slag under par og endnu ikke har taget hul på tredje runde.