Tiger Woods taget i løgn

Tiger Woods er blevet en upopulær mand i golfkredse, efter at han forstyrrede Sergio Garcia under et golfslag - og nu også angiveligt har løjet om situationen

Tiger Woods og Sergio Garcia siger tak for runden. Umiddelbart efter brød diskussionen dog løs mellem de to (Foto: AP)
Tiger Woods og Sergio Garcia siger tak for runden. Umiddelbart efter brød diskussionen dog løs mellem de to (Foto: AP)

Den spanske golfspiller Sergio Garcia er langt fra tilfreds med sin golf-kollega Tiger Woods. Siden weekenden har de to mundhugges, og det ser ud til, at det er Tiger Woods, der taber den duel - i hver fald er han blevet taget i en løgn.

Historien startede i weekenden, hvor Woods og Garcia gik i samme bold under PGA Player Championship. Alle golfinteresserede ved, at når en spiller skal til at slå, så skal der helst være absolut ro. Det ved Tiger om nogen.

Alligevel begyndte den amerikanske skandaleombruste golfstjerne at rode rundt med sine køller. Så meget, at larmen forstyrrede Sergio Garcia midt i et vigtigt slag.

Det fik efterfølgende Garcia til at sige, at det var manglende respekt fra Woods side. Men amerikaneren var hurtigt ude og forsvare sig. Han sagde, at han havde fået lov at dommerne til at finde en kølle frem.

Se også: Rival langer ud efter Woods: Du tænker kun på dig selvSe også: Woods vandt PGA-turnering efter rivals kollaps

Men nu viser det sig, at Tiger Woods løj. For Sports Illustrated har været i kontakt med dommerne, og de siger, at de hverken signalerede eller sagde noget til ham.

- Han spurgte os ikke om noget, og vi sagde ingenting. Vores rolle er ikke at sige noget spillerne, siger Gary Anderson ifølge den svenske avis Expressen.se.

- Det var skuffende at høre ham sige sådan. Vi er der for at hjælpe spillerne og for at gøre det til en god oplevelse for fansne. Han sagde, hvad der var bedst for ham. Det viser en bristende karakter, sagde Andersons chef, John North.

Forholdet mellem Garcia og Woods er kendt for ikke at være det bedste, hvilket Woods kommentar efterfølgende også viste:

- Jeg er ikke direkte overrasket over, at han brokker sig over ingenting, sagde han.

- Vi snakker ikke særlig meget sammen, sagde Woods om Garcia adspurgt, om de havde snakket om situationen.

Du kan se Tiger Woods og Sergio Garcias reaktioner umiddelbart efter runden her.

Tiger Woods vandt PGA Player Championship, der i øvrigt var amerikanerens turnering nummer 300.

Se også: Dyne-Larsen bringer topgolf til DanmarkSe også: Golf-boss: En god dag for sporten

1 af 2 
2 af 2 Tiger Woods og Sergio Garcia siger tak for runden. Umiddelbart efter brød diskussionen dog løs mellem de to (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer