Glem Caroline: Derfor har Rory spillet så dårligt

- Juridiske problemer har fyldt alt for meget i år, siger golfstjernen Rory McIlroy, der nu er sammen med Caroline Wozniacki i Dubai

Angiveligt er det ikke tiden på tribunerne til adskillige tennisturneringer, der har påvirket Rory McIlroy i negativ retning på golfbanen. (Foto: AP)
Angiveligt er det ikke tiden på tribunerne til adskillige tennisturneringer, der har påvirket Rory McIlroy i negativ retning på golfbanen. (Foto: AP)

Der har været talt og hvisket om Rory McIlroys dårlige sæson på verdens golfbaner. Og helt fremme på rygternes dagsorden har stået, at han brugte alt for meget tid på at rejse til og mødes med sin danske kæreste, Caroline Wozniacki, i stedet for at stå på træningsbanen.

Men det er et helt andet tema, der har distraheret ham i år, fortæller han til BBC i Dubai, hvor han skal spille golf, mens Caroline har startet træningen med sin nye træner Thomas Högstedt.

- Jeg vil ikke bruge det som undskyldning, for mit spil har ikke været godt nok i denne sæson. Det erkender jeg, og det tager jeg min del af ansvaret for.

- Men jeg har tilbragt utallige timer med advokater og rådgivere, og det fylder bare ekstra i dit hoved, siger han med adresse til det juridiske slagsmål, der kører med hans tidligere management-firma, Horizon Sports, som han for nylig brød med, og som nu har trukket ham i retten.

Se også: McIlroy sikrer sig en plads i sæsonfinalenSe også: Amerikaner tangerer banerekord i Shanghai

- Det er noget, som en professionel atlet, eller hvem som helst, ikke skulle gå igennem, siger han.

Formkurven opadgående
- For det tager tid væk fra det, som du skulle lave i stedet, hvilket vil sige at tænke på din sport og fokusere på dit spil.

- Det ville være rart, hvis næste sæson bliver roligere udenfor banen, så jeg kan se frem til bare at spille golf.

Den 24-årige nordirer, der endnu ikke har vundet en turnering i 2013, føler, at formkurven er opadgående. Derfor håber han at gøre det godt i Dubai, hvor han formentlig vil blive fulgt tæt af sin kæreste.

- Det er en bane, der ligger godt til mig, og jeg har gode minder fra de seneste år, siger Rory McIlroy.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere