Endelig lykkes spillet for McIlroy

Golfspilleren Rory McIlroy har haft et svært år, men fredag skød han sig op på andenpladsen i Australian Open

I 2013 har historierne om Rory McIlroy mest handlet om dårligt golfspil og hans forhold til kæresten, Caroline Wozniacki.

Nu kan den nordirske golfstjerne endelig tale om god golf igen.

Se også: Dansk golfkomet: Jeg er fyldt med selvtillid

Med en runde i 65 slag, spillede Rory McIlroy sig fredag op på andenpladsen i Australian Open. McIlroy er 10 slag under par efter to runder. Dermed er han stadig to slag efter den lokale Adam Scott, som er nummer to på verdensranglisten - fire pladser over McIlroy.

Over det seneste år er Rory McIlroy faldet fra at være verdens nummer et. Tidligere i karrieren har han vundet to majorturneringer, men han har intet vundet i 2013.

Se også: Dansk golfkomet sætter kurs mod ny triumf

- Når man kommer til en turnering og er en af hovedattraktionerne, vil man gerne kunne leve op til forventningerne. Det har jeg sjældent gjort i år. Så det er rart at kunne gøre det nu over for de mennesker, som har inviteret mig og behandler mig så godt, siger Rory McIlroy.

Der har været flere teorier om, hvorfor spillet ikke har fungeret for den 24-årige nordirer i år. Forholdet til Caroline Wozniacki har været den ene. Et skift af køller fra et mærke til et andet, har også været nævnt. Det samme har en nu afsluttet bøvlet retssag.

Se også: Drænet McIlroy: Glæder mig til en pause

- Jeg tror, at jeg er hård ved mig selv, når det ikke kører for mig. Jeg har store forventninger til mig selv, og når jeg ikke lever op til dem, bliver jeg frustreret, siger han.

Fredag præsterede McIlroy ni birdies undervejs i regnvejret på anden runde i Sydney.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere