Carolines Rory: Rygterne har ramt mig

- Jeg lod mig gå på af det nogle gange i år. Det rammer mig mere end noget andet, erkender Rory McIlroy nu for første gang

Nu erkender Rory McIlroy for første gang, at rygterne om krise i hans og Caroline Wozniackis kæresteforhold har gået ham på under en mislykket golfsæson (Foto: AP)
Nu erkender Rory McIlroy for første gang, at rygterne om krise i hans og Caroline Wozniackis kæresteforhold har gået ham på under en mislykket golfsæson (Foto: AP)

Tidligere har Rory McIlroy fortalt, at den juridiske tvist mellem hans tidligere og nuværende managementfirma har forstyrret hans sæson.

Nu erkender han for første gang, at også snakken og kriserygterne om hans kæresteforhold til Caroline Wozniacki har været en faktor i et mislykket golf-år, som han helst vil lægge bag sig.

- Det har været det første år, hvor jeg virkelig har måttet affinde mig med både omverdenens kontrol og kritik, og jeg har det sådan, at du bare er nødt til at tro på det, du gør, og ikke lade det påvirke dig for meget, siger han ifølge websiden Winnersports.

Flere gange i år lod den irske avis Irish Independent omverdenen vide, at det nu var slut for det celebre kærestepar. Hver gang med henvisning til anonyme kilder i deres nærmeste omgangskreds. Rygter som Caroline Wozniacki har reageret på med stor irritation.

Se også: 'Fra nu af er Rory og jeg private'

- Jeg lod mig gå på af det nogle gange i år. Det er en lidt hård position at være i og helt sikkert en udfordring.

- Jeg er ligeglad med, hvad folk siger om min golf. Det er alle de andre ting. Når de begynder at grave i mit personlige liv, så irriterer det mig.

- Uanset om det handler om Caroline eller om administrationsselskaber, burde det ikke hav konsekvens for, hvordan jeg spiller golf. Men det rammer mig mere end noget andet, siger Rory McIlroy.

Se også: Caroline gav Rory en hjælpende hånd

0 kommentarer
Vis kommentarer