Caroline gør comeback som caddie

Igen i år skal Wozniacki være Caddieline, når Rory McIlroy spiller Masters

Det er tradition, at spillerne medbringer børn eller kærester, når der spilles par-3-konkurrence før Masters. (Foto: Darron Cummings/AP)
Det er tradition, at spillerne medbringer børn eller kærester, når der spilles par-3-konkurrence før Masters. (Foto: Darron Cummings/AP)

Fotograferne kan pudse linsen og indstille sigtet til sukkersødt.

Caroline Wozniacki stiller for andet år i træk op i kedeldragt og går caddie for kæresten Rory McIlroy til den traditionsrige par-3-turnering inden årets før major-turnering, Masters på Augusta National-banen i Georgia.Caroline Wozniacki var et kæmpe hit hos fotograferne sidste år på Augusta. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki var et kæmpe hit hos fotograferne sidste år på Augusta. (Foto: AP)


Verdens p.t. niendebedste golfspiller og en af de store forhåndsfavoritter til Masters bekræfter, at han medbringer sin forlovede.

- Ja, det vil jeg helt sikkert. Hun er bare bekymret for, at det måske begynder at regne. Hvis det regner, så går hun ikke caddie, siger Rory McIlroy ifølge Tennisworld.

Mandag regnede det over Augusta i Georgia, men onsdag, hvor par-3-konkurrencen spilles, lover de sol og blot ti procents sandsynlighed for nedbør ...

Kærester og børn går ofte caddie for deltagerne og skal derfor iføre sig de hvide kedeldragter, som alle caddier skal bære i den eksklusive golfklub.Man skal inviteres, før man kan blive medlem af Augusta. Condoleezza Rice er det første af kun to kvindelige medlemmer af klubben. Her hilser den tidligere amerikanske udenrigsminister på Caroline Wozniacki i fjor. (Foto: AP)
Man skal inviteres, før man kan blive medlem af Augusta. Condoleezza Rice er det første af kun to kvindelige medlemmer af klubben. Her hilser den tidligere amerikanske udenrigsminister på Caroline Wozniacki i fjor. (Foto: AP)


Masters spilles 10.-13. april.

Tiger Woods har meldt afbud på grund af en rygoperation. Til gengæld kan golfinteresserede nyde blandt andre danskerne Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen i aktion.

0 kommentarer
Vis kommentarer