Danske golfhåb får en stille start i Masters

Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn gik første runde over banens par i årets første golfmajor

Det danske golftalent Thorbjørn Olesen er langt fra den form, der sidste år gav ham en imponerende sjetteplads i majorturneringen Masters Tournament på Augusta-banen i Georgia.

Olesen sluttede førstedagen i to slag over par, og det giver en foreløbig placering et godt stykke nede i det samlede klassement.

Heller ikke feltets anden danske deltager, rutinerede Thomas Bjørn, formåede at gøre særligt opmærksom på sig selv i første runde.

Bjørn var et slag bedre end sin unge landsmand og gik i klubhuset som nummer 29 på et tidspunkt, hvor en del spillere fortsat manglede at spille færdig.

Han var fem slag efter den førende Bill Haas fra USA, der som den eneste havde gået banen i fire slag under par - et bedre end den forsvarende mester Adam Scott fra Australien.

- Jeg føler, jeg er rigtig godt spillende, siger Adam Scott ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg er meget tilfreds med den gode start, jeg har fået, og der er ingen tvivl om, at det har gjort mig mindre nervøs, at jeg vandt her på banen sidste år, lyder det fra den formstærke australier.

På nær en skadet Tiger Woods er hele verdenseliten til start i den traditionsrige turnering, der udmærker sig ved at være den eneste major, der bliver afviklet på samme bane hvert år.

Forhåndsfavoritten Rory McIlroy gik første runde i 71 slag, et under par.

Turneringen fortsætter med anden runde fredag.

0 kommentarer
Vis kommentarer