Thomas Bjørn øjner fortsat konge-resultat

Den danske golfveteran er fortsat med i toppen i US Masters, der føres af to amerikanske spillere

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Thomas Bjørn ligger på en delt syvendeplads i US Masters efter lørdagens tredje runde. En imponerende placering, men den danske golfveteran er nok ikke helt tilfreds med sit spil.

På et tidspunkt var han oppe på en delt førsteplads, men bogeys på 13., 15. og 17. hul kostede tre slag og gav en samlet score for dagen på 73 - et slag over banens par.

På de første ni huller havde Bjørn ellers fortsat de foregående dages gode spil med to birdies og syv par.

Samlet er Thomas Bjørn nu to slag under par. Førstepladsen deles af de to amerikanere Jordan Spieth og Bubba Watson i fem slag under par.

Se også: Thorbjørn Olesen skuffer ved Masters

Watson lå alene i spidsen inden lørdagens runde, men han havde det svært på de hurtige greens og kom i klubhuset med en score på 74 slag - to over par.

- Jeg var overenergisk. Mine slag var var længere, end jeg havde regnet med, og greenene blev hårdere og mere faste, og det gjorde det vanskeligt, siger Bubba Watson ifølge Skysports.

- Presset rammer alle her. Men det hjælper mig en smule, at jeg ved, at jeg har gjort det (vundet, red.) før her, siger han før søndagens finalerunde.

Watson vandt Masters i 2012.

Se også: Wow! Stor dansk golfsucces i USA

De sidste 18 huller kommer han til at gå i selskab med den kun 20-årige Jordan Spieth, der kan blive den yngste Masters-vinder nogensinde.

Og hvis han kun skulle vinde en enkelt turnering i sit liv, så skal det netop være US Masters, fortæller Spieth, der er med for første gang.

- Jeg har drømt om at spille og vinde her, så hvem ved, hvad der sker i morgen, siger han til Skysports.

Sidste års vinder, Adam Scott fra Australien, var sammen med nordireren Rory McIlroy blandt favoritterne til dette års titel, men de har begge skuffet.

Scott er ét slag over par på en delt 16.-plads, mens McIlroy med tre slag over par ligger midt i feltet.

Men kan de kopiere spanieren Miguel Angel Jimenez' præstation, er en topplacering ikke udelukket. Jimenez rykkede lørdag 32 pladser frem til en delt femteplads efter en runde i 66 slag - dagens bedste.

0 kommentarer
Vis kommentarer