Thorbjørn Olesen skuffer ved Masters

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen havde ikke en god tredje runde, da han var fire slag over banens par

Thorbjørn Olesen havde en skidt andendag ved The Masters, hvor han gik fire slag over par. (Foto: AP/Osama Faisal)
Thorbjørn Olesen havde en skidt andendag ved The Masters, hvor han gik fire slag over par. (Foto: AP/Osama Faisal)

Thorbjørn Olesen gik sin hidtil dårligste runde ved The Masters lørdag aften. Den danske golfspiller brugte 76 slag på de 18 huller på Augusta-banen, og det var fire slag over banens par.

Dermed faldt danskeren yderligere tilbage i feltet ved årets første major-turnering, og han bliver ikke en af dem, som blander sig i toppen.

Se også: Wow! Stor dansk golfsucces i USA

Allerede på andet hul lavede Thorbjørn Olesen en dobbeltbogey, og det blev også til bogeys på fjerde, niende og tiende hul, inden han løftede sit spil en smule.

Det blev til tre birdies og to bogeys på de sidste seks huller, og det var samlet set fire slag dårligere end fredagens runde, hvor han gik i banens par.

Thomas Bjørn er sent lørdag aften dansk tid ikke færdig med sin tredje runde, men han er i modsætning til Thorbjørn Olesen med helt fremme.

Se også: Thomas Bjørn kravler op i toppen af US Masters

Lige nu har Thomas Bjørn indhentet den førende amerikaner Bubba Watson, som både har lavet en fornem eagle og hele fire bogeys på de første syv huller.

Thomas Bjørn har omvendt spillet stabilt på de første ni huller, hvor det er blevet til syv huller i par og to fornemme birdies.

Den rutinerede dansker er sidst på aftenen lørdag på en delt førsteplads i samlet fem slag under banens par.

0 kommentarer
Vis kommentarer