Golf: Nedtur for Thorbjørn Olesen

Danskeren faldt tilbage i PGA-turneringen efter en runde på 73 slag, men er klar til weekendens finale

Golfspilleren Thorbjørn Olesen. (Foto: AP)
Golfspilleren Thorbjørn Olesen. (Foto: AP)

Golfspilleren Thorbjørn Olesen er rutsjet ned på en delt 21.-plads i PGA-turneringen i Florida efter en anden runde i 73 slag.

Det 23-årige stortalent lå efter torsdagens første 18 huller på en delt sjetteplads sammen med blandt andre Tiger Woods.

Thorbjørn Olesen har samlet brugt 142 slag og er dermed syv slag efter de to førende, Bill Haas fra USA og englænderen Justin Rose, som begge er noteret for 135 slag.

Det begyndte skidt for Olesen. På fredagens første ni huller faldt danskerens spil noget fra hinanden med fire bogeyer og en enkelt birdie. På de sidste ni huller blev det bedre med to birdier.

Danskeren kan dermed glæde sig over, at han er klar til weekendens afgørende runder i Arnold Palmer Invitational-turneringen, der har en samlet præmiesum på 6,2 millioner dollar.

Tiger Woods faldt en enkelt plads tilbage i den samlede stilling efter en runde i 70 slag. Amerikaneren, der syv gange har vundet turneringen på Bay Hill-banen i Orlando, ligger nu på en delt syvendeplads.

Vinder Woods, som tilfældet var i 2012, overtager han førstepladsen på verdensranglisten. Den nuværende etter, nordireren Rory McIlroy, deltager ikke i turneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere