Caroline om Ryder Cup-brøler: Ikke min skyld!

Caroline Wozniacki var ikke skyld i, at kæresten nær var kommet for sent til Ryder Cup, bedyrer hun

- Husk at købe mælk, gær og æg. Og få lige bilen vasket, og husk min mors fødselsdag, inden du tager til golf, synes Caroline Wozniacki at sige til kæresten. (Foto: AP)
- Husk at købe mælk, gær og æg. Og få lige bilen vasket, og husk min mors fødselsdag, inden du tager til golf, synes Caroline Wozniacki at sige til kæresten. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki benægter hårdnakket, at det var hende, der fik kæresten Rory McIlroy til at miste fornemmelsen for tid og sted i en grad, så han nær var kommet for sent til afgørelsen af Ryder Cup mellem Europa og USA.

McIlroy måtte i høj fart køres til banen af politi, da han så sent som 25 minutter før spillets begyndelse stadig dalrede rundt på sit hotel og gjorde sig klar til dagens opgave.

Se også:

Se også: Vanvittigt comeback sikrer Europa sejren

Den nordirske verdensetter i golf ankom til tee-stedet, hvor han skulle starte sit hul-spil mod amerikaneren Keegan Bradley, få minutter før start, og sendte sit første slag ud blandt publikum. Nordireren endte alligevel med at vinde matchen mod Bradley over 18 huller.

Det var dog ikke en telefonsamtale eller 50 sms'er fra Caroline-kæresten, der fik McIllroy til at forglemme sig.

- Jeg tror, han tog fejl af sin tee-tid. Han troede, han skulle spille 12.25, men som vi alle ved, skulle han spille 11.25. Så det var ikke min skyld! sagde Wozniacki til nyhedsbureauet AFP, der fangede den danske tennisstjerne i Beijing, hvor hun spiller China Open.

Se også:

Se også: USA's Ryder Cup-kaptajn: Vi er lamslåede

- Det er svært at bevare kontakten, når tidszonerne hele tiden er forskellige. Når den ene er vågen, sover den anden, eller også spiller en af os. Men vi prøver at holde så meget kontakt som muligt, sagde Wozniacki, der selv har fulgt med i Europas vilde comeback og sejr på 14,5-13,5.

- Det var fantastisk, når man tager i betragtning, at han nær havde misset sin tee-tid. Jeg synes, det var rigtig flot af ham at bevare køligheden og spille så godt, som han gjorde, sagde Wozniacki.

Den danske tennisstjerne vandt selv i 1. runde i China Open efter en lang og hård kamp. Hun møder tidligt tirsdag morgen i 2. runde kinesiske Su-Wei Hsieh, der er nummer 38 i verden.

Se også:

Se også: Wozniacki om forskrækkelse: Jeg havde troen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen