Hov! Nu kan Rory også vinde

Nordireren strøg til tops i Australian Open efter gysersejr i duel med Adam Scott

Rory McIlroy var en lettet vinder af Australian Open. (Foto: AP/Rob Griffith)
Rory McIlroy var en lettet vinder af Australian Open. (Foto: AP/Rob Griffith)

Det har ikke været den bedste sæson for nogen af parterne i det celebre sportspar Caroline Wozniacki & Rory McIlroy. Men begge sportsstjerner blev dog mod slutningen af året noteret for en sejr i deres respektive sportsgrene.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki vandt i oktober WTA-turneringen i Luxembourg og søndag morgen kunne golfspilleren Rory McIlroy så også hæve et trofæ i luften, da han blev vinder af Australian Open.

Se også: TV: Skidt runde koster Ørum føringen

Den 24-årige nordirer, der vandt en Major-turnering i både 2011 og 2012, samt sluttede 2012 på toppen af flere ranglister, har haft et skidt år, men formåede på 18. hul af Australian Open i Sydney at fravriste Adam Scott sejren med en birdie.

Rory McIlroy indledte ellers sidste runde fire slag efter Scott, men allerede på ottende hul havde han indhentet australieren, hvorefter en spændende duel udviklede sig.

Scott førte med et slag før sidste hul, hvor han imidlertid måtte nøjes med en bogey, mens McIlroy sænkede sit birdieput fra tre-fire meter og kunne bryde ud i en behersket, nærmest lettet jubel efter at have vundet med et slags forspring til Scott.

Det afgørende put kan ses her.

- Jeg ønskede en sejr og endelig var jeg i stand til at få den. Men det er endnu mere tilfredsstillende at presse en af verdens bedste spillere hele vejen til sidste hul og komme ud som vinder, siger Rory McIlroy.

Se også: TV: Scorede hole-in-one og en BMW

Adam Scott havde en af de dage, hvor putteren ikke var hans bedste ven, og han missede bl.a. seks missede put på under fire meter. Dermed lykkedes det ham ikke at vinde 'den australske triple' - Australian Open, Australian Masters og Australian PGA Championship i samme sæson som den første siden landsmanden Robert Allenby i 2005.

- Putteren opførte sig ikke ordentligt ... Sådan er golf jo, lød det nøgternt fra Adam Scott.

0 kommentarer
Vis kommentarer