Vedel glæder sig over solidt spil

Den danske golfspiller Line Vedel bliver ved med at forbedre sig i stor golfturnering i San Francisco

Foto: AP/Eric Risberg
Foto: AP/Eric Risberg

Det går forrygende for golfspilleren Line Vedel ved turneringen Swinging Skirts LPGA Classic i San Francisco. Line Vedel blander sig i toppen inden søndagens fjerde og afsluttende runde.

Og danskeren bliver bedre og bedre. Efter runder i 72 og 71 slag torsdag og fredag på Lake Merced Golf Club var Line Vedel lørdag rundt i 70 slag, hvilket svarer til to slag under banens par, og det var en af rundens bedste præstationer.

Se også: Dansker fik fint golf-comeback efter skade

Med den flotte runde er Line Vedel helt fremme på en ottendeplads i samlet tre slag under banens par, og som den eneste i top-20 er hun den bedst placerede nordiske spiller.

- Mit spil var rigtig solidt. Jeg lavede et par enkelte fejl, der kostede et par slag, men ellers var det fornuftigt. Jeg glæder mig til sidste runde, siger Line Vedel i en pressemeddelelse.

Se også: Dansker klar til den amerikanske Tour

Inden søndagens finalerunde fører verdensranglistens nummer tre, Stacy Lewis fra USA, i 10 slag under banens par. Amerikaneren fører med et slag foran kometen Lydia Ko fra New Zealand.

Line Vedel skal på de sidste 18 huller ud i bold med Karine Icher fra Frankrig og Haeji Kang fra Sydkorea. Trioen begynder klokken 22.13 dansk tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer