Ustoppelige McIlroy på ny i front

Rory McIlroy deler føringen i BMW PGA Championship i USA på trods af to bogeys

Rory McIlroy har lagt sig i spidsen af endnu en store golfturnering. (Foto: Brennan Linsley/AP)
Rory McIlroy har lagt sig i spidsen af endnu en store golfturnering. (Foto: Brennan Linsley/AP)

Rory McIlroy har været flyvende på golfbanen på det seneste, og det var han også natten til fredag dansk tid, hvor første runde af PGA-turneringen BMW Championship blev spillet i Cherry Hills Village i delstaten Colorado.

Selv om nordireren tillod sig to bogeys på dagens sidste to huller, sluttede han alligevel i tre slag under par og deler dermed føringen med Gary Woodland og Jordan Spieth.

- Jeg er en lille smule frustreret, fordi jeg synes, at jeg skulle have sluttet bedre af, siger McIlroy ifølge AFP efter de første 18 huller.

Han indrømmede også, at han var lidt spændt på sit spil i højderne i Rocky Mountains, hvor forholdene er anderledes, end han er vant til.

- Det er vanskeligt. Jeg har haft nogle dage til at vænne mig til det, så det er fint. Men greens er blevet meget hårdere de seneste par dage, siger han.

McIlroy har i løbet af sommeren spillet sig op som nummer ét i verden - blandt andet i kraft af sejre i majorturneringerne British Open og PGA Championship.

Se også: Vraget trods storsejr: Ryder Cup betyder ikke alt!

Se også: McIlroy efter ny sejr: Får aldrig en sommer som denne

Første runde nåede ikke helt at blive spillet helt færdig på grund af aftenmørket. Derfor kan svenske Henrik Stenson nå op på siden af de førende, inden anden runde går i gang.

Han ligger sammenlagt i to slag under par og mangler at færdiggøre et enkelt hul.

Der er ingen danskere med i turneringen. Thorbjørn Olesen, der ellers har kort til PGA Touren, kvalificerede sig ikke til slutspillet FedEx Cup og spiller derfor i stedet på European Tour denne weekend.

Se også: USA's Ryder Cup-hold klar: De skal slå Bjørn og Rory

0 kommentarer
Vis kommentarer