Rygter om affære: Stjerne benægter brud med kendisdatter

Dustin Johnson er igen kommet i modvind efter rygter om utroskab. Golfstjernen afviser dog et brud med sin forlovede, smukke Paulina Gretzky

Nikolai Laursen har scoret begge sine Brøndby-mål foran Sydsiden. Han oplever i dag en mere professionel klub, end den han skiftede fra som 17-årig. Brøndby Brøndbys teenage-stjerne: - Alt har rykket sig

De seneste dage er de amerikanske tabloidmedier flydt over med historier om et brud mellem kendisparret Dustin Johnson og Paulina Gretzky.

Dustin Johnson er tidligere verdensetter i golf, og modellen og sangerinden Paulina Gretzky er måske mest kendt for at være datter til den canadiske ishockeystjerne Wayne Gretzky.

Derudover stjæler kendisdatteren ofte billedet, når hun er ude og støtte Dustin Johnson på diverse golfbaner i den store vide verden...

Dustin Johnson og Paulina Gretzky har været forlovede i fem år og har to børn sammen, men rygterne om stjerneparrets brud begyndte at sprede sig som en steppeild, da Gretzky pludselig havde slettet samtlige billeder af sin forlovede på sin velfulgte Instagram-konto.

Inden da var den 29-årige skønhed, stik mod sædvane, ikke mødt frem til BMW Championship i Philadelphia for at støtte Dustin Johnson på golfbanen.

Gretzkys digitale delete af Dustin Johnson fandt sted, efter tabloidpressen havde spekuleret kraftigt i, om den tidligere US Open-vinder har en hed affære med 39-årige Yassie Safai, der hører til i den samme fashionable golfklub, Sherwood Country Club, som Dustin Johnson tæt på Los Angeles.

Rygterne er nået så vidt omkring, at Dustin Johnson tirsdag så sig nødsaget til at afvise, at han og Paulina Gretzky havde brudt forlovelsen. Golfstjernen erkendte dog, at der har været problemer i forholdet.

- Et hvert forhold har opture og nedture, men vigtigst af alt, så elsker vi hinanden meget højt, og vi er fast besluttede på at være en familie. Tak for jeres kærlighed og støtte, skrev 34-årige Dustin Johnson på Twitter og antydede dermed, at bryllupsplanerne næste år stadig står ved magt.

Artiklen fortsætter under billederne

Dustin Johnson svinger køllen i dette års udgave af US Open. Foto: AP/Julio Cortez
Dustin Johnson svinger køllen i dette års udgave af US Open. Foto: AP/Julio Cortez

Paulina Gretzky på banen ved US Open. Foto: AP
Paulina Gretzky på banen ved US Open. Foto: AP
 

Dustin Johnson kommenterer ikke direkte på rygterne om affæren med Yassie Safai, men det har den 39-årige kvinde selv gjort på Instagram.

Her tager hun afstand fra påstandene i medierne og beder om at få fred til at vende tilbage til sit liv.

Det er langt fra første gang, at Dustin Johnson er kommet i et uheldigt lys.

Han er tidligere blevet udelukket fra PGA Touren på grund af en positiv test for kokain, og i 2014 var golfverdenen på den anden ende, fordi Dustin Johnson blev beskyldt for at have affære med kollegaen Will Mackenzies kone, Alli Mackenzie.

Om mindre end to uger tager Dustin Johnson hul på Ryder Cup-turneringen - med eller uden Paulina Gretzky som tilskuer.

På trods af at Michael Jordan stillede basketballskoene på hylden for sidste gang i 2003, tjener legenden fortsat massevis af penge. Foto: /Ullstein Bild/All over Press Sport og Spil Verdens bedst betalte idrætsstjerner gennem tiderne – dette har de brugt pengene på

Tiger Woods skal spille Ryder Cup. Foto: AP Golf Tiger Woods klar til Ryder Cup

Kaptajn Torben Nyehuus med John Axelsen, Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard med VM-trofæet. Foto: Dansk Golf Union Golf Historisk dansk triumf: Ung trio vinder VM

Thomas Bjørn satser på rutinen. Foto: John Walton/Ritzau Scanpix Golf Thomas Bjørn har valgt: Her er Ryder Cup-holdet