Blev kun 28 år: Professionel golfspiller død under turnering

En tragisk nyhed har ramt PGA-touren i Kina. 28-årige Arie Irawan er gået bort

28-årige Arie Irawan er søndag fundet død på et hotelværelse i Sanya, Kina. Foto: Ritzau Scanpix
28-årige Arie Irawan er søndag fundet død på et hotelværelse i Sanya, Kina. Foto: Ritzau Scanpix

Malaysiske Arie Irawan er afgået ved døden på sit hotelværelse i den kinesiske by Sanya, hvor han var ved at spille en turnering på PGA-touren i Kina. Irawan er død af naturlige årsager, skriver The Sun Daily.

Ifølge turneringens hjemmeside er den retsmedicinske rapport dog ikke færdig endnu.

Arrangørerne har valgt at aflyse den sidste del af turneringen af hensyn til Arie Irawan og hans pårørende. Både PGA-Touren og Det kinesiske Golfforbund har været ude at kondolere som følge af den tragiske hændelse.

- PGA Touren og Det Kinesiske Golfforbund sørger over dette tab af et af vores medlemmer og kondolerer på det dybeste til hans kone og forældre.

- Når det sker noget så voldsomt i golfverdenen, sørger vi alle på samme tid, lyder det i en meddelelse fra PGA Touren og Det Kinesiske Golfforbund.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Arie Irawan nåede i løbet af sin karriere at vinde to professionelle sejre. De var begge i 2015 og gjorde ham til den bedst rangerede malaysiske golfspiller.

Hans højeste rangering på verdensranglisten var som nummer 294 i 2015.

Se også: Dansker i mareridt

Se også: Verdensstjerner fik ram på danske Lucas

Danske Lucas Bjerregaard pelsede tigeren ved WGC Matchplay i Texas. Foto: Ritzau Scanpix Golf - 31. mar. 2019 - kl. 15:39 Dansker bag sensationel triumf: Aldrig hørt noget lignende