Clarke bliver Ryder Cup-kaptajn på Bjørns bekostning

Thomas Bjørn var med i opløbet, men nordireren Darren Clarke bliver europæisk Ryder Cup-kaptajn i 2016

Darren Clarke (med cigaren) har ligesom Thomas Bjørn gentagne gange været assisterende kaptajn under Ryder Cup. (Foto: Dave Martin/AP)
Darren Clarke (med cigaren) har ligesom Thomas Bjørn gentagne gange været assisterende kaptajn under Ryder Cup. (Foto: Dave Martin/AP)

Den danske golfspiller Thomas Bjørn var med i opløbet til at blive holdkaptajn på Europas Ryder Cup-hold i 2016.

Nordireren Darren Clarke blev onsdag udpeget som Europas Ryder Cup-kaptajn til kampen mod USA på Hazeltine-banen i Minnesota næste år.

Nomineringen af Darren Clarke betød, at Thomas Bjørn og spanieren Miguel Angel Jimenez begge blev sorteret fra i sidste ombæring.

USAs kaptajn Tom Watson holder Ryder Cup-trofæet, mens Phil Mickelson står yderst til højre (Foto: AP) Golf Ryder Cup-ballade: Legender kritiserer amerikansk stjerne

Ifølge nyhedsbureauet Reuters var det heller ingen overraskelse, at valget faldt på den tidligere vinder af British Open.

- Jeg er naturligvis ekstremt stolt over at være valgt til europæisk Ryder Cup-kaptajn. Ryder Cup har udgjort en massiv del af mit liv og min karriere, så det er en stor ære at skulle stå i spidsen for Europa, siger 46-årige Darren Clarke i en pressemeddelelse.

 

Paul McGinley stopper på toppen. (Foto: AP) Golf Ryder Cup-kaptajn: Jeg trækker mig som ubesejret

Thomas Bjørn har deltaget ved Ryder Cup tre gange som spiller og tre gange som vicekaptajn. Han har ikke lagt skjul på, at han drømmer om at blive kaptajn på et tidspunkt.

Men i forbindelse med sidste års Ryder Cup sagde danskeren til Politiken, at han ikke regnede med at blive kaptajn allerede i 2016.

Lars Johansen er manden bag bemærkelsesværdig rekord (Foto: Presse) Golf Dansker bag vanvittig birdie-rekord

0 kommentarer
Vis kommentarer