Coronavirus udsætter US Masters

På grund af frygten for coronavirus bliver golfmajoren US Masters ikke afholdt i april

Majorturneringen US Masters i golf skulle have været afviklet 9.-12. april, men det bliver ikke til noget i denne omgang.

Arrangørerne oplyser på turneringens hjemmeside, at det også i dette tilfælde er risikoen for spredning af coronavirus, der har ført til den drastiske beslutning om at udskyde en af sæsonens største turneringer.

- Vi håber, at denne udsættelse stiller os i den bedste position til sikkert at afvikle Masters Tournament og vores amatørturneringer på et senere tidspunkt, lyder det på hjemmesiden.

US Masters blev spillet første gang i 1935 og står foran sin 84. udgave.

PGA Tour aflyser alle golfturneringer frem til begyndelsen af april - inklusive den igangværende THe Players Championship. Her ses PGA Tour-kommissær Jay Monahan under et pressemøde, hvor der informeres om organisationens håndtering af udbruddet af coronavirus. Foto: Kyle Terada/Ritzau Scanpix Golf PGA Tour aflyser alle golfturneringer frem til april

Paige Spiranac ved award-show i 2018. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP Golf - Alt sammen på grund af min udskæring

Paige Spiranac har været igennem et helvede på grund af det ene billede. Foto: Willy Sanjuan/Ritzau Scanpix Golf Hjemsøgt af nøgenbillede - så tog hun selv affære