Annonce:
Annonce:

Dansk golfspiller med helt fremme før finalen

Den danske golfspiller leverede endnu en god runde og indtager andenpladsen i Italian Open

Thorbjørn Olesen er med helt fremme i Italien. Foto: AP
Thorbjørn Olesen er med helt fremme i Italien. Foto: AP
Annonce:
Følg Golf

Der venter den danske golfspiller Thorbjørn Olesen en spændende søndag, hvor han skal på jagt efter karrierens femte European Tour-triumf.

Efter en stærk tredje runde i 66 slag er Olesen på andenpladsen i Italian Open, der bliver afgjort med fjerde og sidste runde på banen i Brescia søndag.

Inden den afsluttende runde er danskeren kun overgået af englænderen Lee Slattery, der med 62 slag noterede sig for turneringens foreløbig bedste runde og har et enkelt slags forspring i front.

I løbet af lørdagen var Thorbjørn Olesen en overgang oppe på førstepladsen, da han på 14. hul lavede lørdagens syvende birdie.

En bogey på hul 16 sendte imidlertid nordsjællænderen ned på andenpladsen, som han nu indtager sammen med Francesco Molinari fra Italien, mens to spillere følger efter på en delt tredjeplads.

Thorbjørn Olesen har tidligere i karrieren vundet fire turneringer på European Tour-niveau. Seneste sejr kom i 2016, hvor han vandt Turkish Open.

De to øvrige danskere i finalespillet holder lavere profil. Søren Kjeldsen avancerede dog 17 pladser, så han nu er nummer 42. Lucas Bjerregaard er nummer 71.

Verdens bedst betalte idrætsstjerner gennem tiderne – dette har de brugt pengene på

Hed flirt: Lindsey Vonn scorer ny sportsstjerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: