Dansker laver hole-in-one i stor turnering

Joachim B. Hansen lavede det magiske slag på tredje runde i den danske turnering Made in Denmark

Joachim B. Hansen har lørdag lavet hole-in-one. Foto: PA
Joachim B. Hansen har lørdag lavet hole-in-one. Foto: PA

Joachim B. Hansen kommer formentlig til at huske dette års udgave af den danske golfturnering Made in Denmark.

For selv om danskeren ikke ligger så godt til i placeringerne, så gjorde han sig alligevel bemærket, da han på turneringens tredje runde lørdag lavede hole-in-one.

- Det var en superfed følelse. Den landede fem-seks meter fra og så spandt den stille og roligt. Lige pludselig forsvandt den bare, siger Joachim B. Hansen.

Den danske golfspiller startede dagen tidligt lørdag morgen og leverede blandede præstationer på rundens første fem huller, hvor det blev til to bogeys, to birdies og en dobbelt bogey.

Danskeren gik sjette hul i par, inden han på syvende hul ramte bolden helt perfekt, så den røg i hul i første forsøg.

Da hullets par var tre slag, blev det til en eagle for Joachim B. Hansen, der fulgte hole-in-one-slaget op med tre birdies, en bogey og tre huller i par.

Han lå før lørdagens runde på en delt 55.-plads.

Den bedst placerede dansker i Made in Denmark-turneringen er Lucas Bjerregaard, der inden lørdagens runde ligger på en delt 9.-plads. Han starter sine 18 huller lørdag 11.43.

Ud over Hansen og Bjerregaard er Nicolai Tinning, Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Frederik Dreier og Niklas Nørgaard Møller også i aktion lørdag i den danske turnering.

Se også: Million-gevinst udbetalt til forkert person

Se også: Verdens 100 mest kendte sportsfolk: Hvor er Caroline og Kevin?

Kasper Junker fik æren af at være sidste Superliga-transfer i nat. Foto: Bom Amstrup / Ritzau Scanpix Superligaen - 1. sep. 2018 - kl. 08:18 Hvad skete i nat? Her er det store transfer-overblik

3 kommentarer
Vis kommentarer