Får røg af verdensstjerner efter episk kikser

Thomas Bjørn forsøgte sig med golftips hjemme fra stuen, hvilket resulterede i en baldret rude og kærlig hån fra nogle af sportens største stjerner

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Følg Golf

Golffans fik ikke mange glimt af, hvem der gemte sig bag vinderfacaden, da Thomas Bjørn var på sit højeste i karrieren. Men som årene er gået, er attituden hos den nu 49-årige golfstjerne blev noget mere åben og hjertelig.

Han er nu særdeles aktiv på sociale medier og leverede i sit seneste opslag selvironi af en grad, man næppe havde set, da han vandt European Tour-turneringer på stribe.

- Når du prøver at filme et ‘Callaway Tour Tip’, men du ikke har rørt en golfkølle siden Februar, lyder den ledsagende tekst til en perle af en video.   

Danskeren - endda kendt for sit stærke korte spil - skal demonstrere bevægelsen i et chip. Selvtilliden fejler intet under demonstrationen, som i disse coronatider foregår inde i Bjørns stue, hvor planen er at slå bolden ud gennem den åbne terrassedør.

Om det er tåen eller hælen af køllen, han rammer, er svært at vurdere, men det er i hvert fald ikke i midten af den, så golflektionen ender med en baldret rude og et hole-in-one af en noget anden variant, end dem golfspillere normalt går efter.

Kommentar-feltet på Instagram og Twitter er nærmest en golfsportens blå bog og understreger, HVOR stor den danske Ryder Cup-kaptajn og nyligt udnævnte bestyrelsesmedlem af European Tour er internationalt.

- Det bedste indhold under nedlukningen, skriver Rory McIlroy, mens amerikanske Rickie Fowler kommer med disse opmuntrende ord:

- I det mindste et rent brud!

Thomas Bjørns gode ven Lee Westwood er færdig af grin, og det samme er major-vindere som Henrik Stenson, Shane Lowry, Bruce Koepka, Francesco Molinari og Danny Willett.

Liverpool-tilhængeren Thomas Bjørn får også røg af fodboldspillere som Alan Shearer og John Terry.

En anden slags hole-in-one. Foto: Twitter/thomasbjorngolf
En anden slags hole-in-one. Foto: Twitter/thomasbjorngolf
 

Sportsstjernes hus ødelagt i flammehav

Danske golfspillere skriver historie

Caroline overhalet: Så meget tjener de danske sportsstjerner

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind