Fejlfri McIlroy stormer mod årets første sejr

Rory McIlroy fører med tre slag inden sidste runde i Florida. Søren Kjeldsen ligger midt i feltet

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

Den nordirske golfspiller Rory McIlroy er på vej mod sin første turneringssejr, siden han vandt World Tour Championship i Dubai i november sidste år.

Verdensranglistens nummer tre fører efter tredje runde af den stærkt besatte turnering WGC-Cadillac Championship i Florida med tre slag ned til de nærmeste to forfølgere, amerikaneren Dustin Johnson og australieren Adam Scott.

McIlroy lukrerede i den grad på, at langt de fleste konkurrenter havde en vanskelig lørdag på golfbanen, mens nordireren selv gik en runde i fire slag under par, hvilket kun to spillere i feltet kunne gøre bedre.

Fire birdies og nul bogeys blev det til for McIlroy, der samlet er 12 slag under banens par inden søndagens finalerunde.

Søren Kjeldsen, der er turneringens eneste danske islæt, gik en sløj tredje runde i to slag over par. Dermed faldt danskeren ned til en placering som delt nummer 33 ud af turneringens 65 deltagere.

Verdensetteren, Jordan Spieth, gik en runde i ét slag over par. Han ligger på en delt 17.-plads med ti slag op til førende McIlroy.

WGC-Cadillac Championship er en del af en turneringsserie med fire årlige turneringer. Pengepræmierne er så store og konkurrencen så stærk, at turneringerne regnes for at ligge lige under de fire majorturneringer.

Denne uges turnering er den første af årets fire WGC-turneringer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere