Flasher kroppen: Stjerne i vild forandring

Den amerikanske golf-stjerne Phil Mickelson har tabt sig usædvanligt meget

Phli Mickelson har trimmet kroppen. Videograb.
Phli Mickelson har trimmet kroppen. Videograb.

Den amerikanske golf-stjerne Phil Mickelson er ikke ligefrem kendt som den mest trimmede spiller, men det er der nu lavet gevaldigt om på.

Phil Mickelson har nemlig tabt sig usædvanligt meget, og nu viser han sin trimmede krop frem på nettet.

Golf-stjernens søster har på Twitter lagt et billede ud fra en tur på stranden, hvor man kan se amerikanerens vilde forandring.

Den 49-årige amerikaners krop har på det seneste fået utrolig stor opmærksomhed, og han er også godt selv klar over, at der er sket en forandring.

- De mærkelige buler på siden af min mave, har jeg aldrig set før. Lægen siger, at det bare er muskler, så der er intet at bekymre sig om, skriver Phil Mickelson i en kommentar på Twitter til sin søsters opslag.

Den amerikanske golf-stjerne Phil Mickelson har tabt sig. Foto: Sam Greenwood/Ritzau Scanpix
Den amerikanske golf-stjerne Phil Mickelson har tabt sig. Foto: Sam Greenwood/Ritzau Scanpix
 

Phil Mickelson lagde tidligere på sommeren en video ud på sin Twitter-profil, hvor han forklarede årsagen til sit store vægttab.

- Jeg har ikke haft det godt med mig selv og den måde, jeg har spillet på. Så jeg har ikke foretaget mig noget eller ønsket at optræde offentligt, forklarede Mickelson dengang det voldsomme vægttab, hvor han angiveligt smed 15 pund, (6,8 kilo) på bare ti dage.

I øjeblikket er Phil Mickelson placeret på en 38. plads på verdensranglisten.

Retssagen kan få store konsekvenser for Thorbjørn Olesens karriere. Foto: Ritzau Scanpix Golf Nu skal dansk skandale-stjerne i retten

Thorbjørn Olesen havde selskab af sin kæreste, Lauren, i retten. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix Golf Anklaget for at rage kvinde på brysterne: Nægter sig skyldig

9 kommentarer
Vis kommentarer