Golf i Himmerland: Mesteren skuffet over fremmøde

De store navne går glip af en fantastisk turnering, mener Mark Warren, som er skuffet over profilernes fravær.

Marc Warren med beviset på sidste års triumf - han havde regnet med, at flere af topspillerne var mødt op i år, efter at turneringen har fået god omtale i golfkredse. (Foto: René Schütze)
Marc Warren med beviset på sidste års triumf - han havde regnet med, at flere af topspillerne var mødt op i år, efter at turneringen har fået god omtale i golfkredse. (Foto: René Schütze)

Golfturneringen Made in Denmark var en enorm succes sidste år, da omkring 80.000 tilskuere lagde vejen forbi Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten.

Torsdag til søndag lægger banen i Gatten så endnu engang græs til, når nogle af verdens dygtigste golfspillere dyster om at få del i den 1,5 millioner euro (11,2 millioner kroner) store pengepulje.

Men flere af de helt store navne figurerer ikke på startlisten, og det skuffer den forsvarende mester i Made in Denmark, skotske Marc Warren.

- Jeg er overrasket, eftersom det var så stor en succes sidste år. Jeg tror, de vil gå glip af en stor turnering, siger han på onsdagens pressemøde.

Se også: Dansk turnering afgør Ryder Cup-hold

Selvom feltet ikke er så stærkt, som Warren kunne have håbet, så ser han frem til at komme tilbage til Danmark, hvor han håber at forsvare sin titel.

- Folk har snakket om det hele året. Det er et godt arrangement og et eksempel til efterfølgelse for andre turneringer i Europa.

- Det er ikke ofte, at vi får chancen for at forsvare en titel, så det er skønt at være tilbage. Jeg vil vinde den igen, siger Warren.

Den forsvarende mester er dog ikke den eneste, som er en anelse skuffet over fremmødet i Himmerland ovenpå sidste års succes. Søren Kjeldsen havde også håbet på et stærkere felt i år.

- Jeg troede, det ville betyde flere gode spillere denne gang, men med den måde som turneringerne ligger på, er det svært at få spillerne til at komme, siger Kjeldsen.

Se også: Disse danskere er klar til Made in Denmark

Stjernernes manglende fremmøde skal dog ikke ødelægge den danske golffest, slår Kjeldsen fast.

- Jeg havde håbet på flere gode spillere, men i forhold til festen vi havde sidste år, så vil det være åndssvagt at spilde sin energi på det, siger han.

En af de internationale navne, som er dukket op til Made in Denmark, er Darren Clarke, der er kaptajn for Europas Ryder Cup hold i 2016.

- Når du er så gammel som mig, vil du bare have det sjovt og spille i en fantastisk atmosfære. Efter hvad Thomas (Bjørn, red.) har fortalt mig, er stemningen fantastisk her, siger 47-årige Darren Clarke.

Made in Denmark afholdes for anden gang, når første slag slås torsdag morgen.

Se også: Thomas Bjørn lokker Ryder Cup-kaptajn til Himmerland

1 kommentar
Vis kommentarer