Golfstjerne flipper ud: Smider jernet i søen

Ved årets sidste majorturnering i golf, PGA Championship, gik golfspilleren John Daly grassat, fordi tingene ikke lige lykkedes. Og så havnede jernet i søen

John Daly har noget af et temperament. Det viste han lørdag ved PGA Championship, hvor hans kølle røg en tur i Lake Michigan. (Foto: AP/Chris Carlson)
John Daly har noget af et temperament. Det viste han lørdag ved PGA Championship, hvor hans kølle røg en tur i Lake Michigan. (Foto: AP/Chris Carlson)

Golf kendes normalt som en gentlemansport, hvor ternede bukser, poloshirts og høflige nik med hovedet er en del af kodekset, hvis man vil være med i 'klubben', hvor køllerne svinges.

Men nogle gange kan selv de mest dannede mennesker skifte karakter og hamre høfligheden til siden. Det viste den amerikanske golfstjerne John Daly lørdag aften dansk tid. Her var han godt i gang med at sende kuglerne af sted under årets sidste majorturnering i golf, PGA Championship, da man uden at overdrive kan sige, at jernet ikke ville det, som han ønskede.

I løbet af lørdagens første runde af turneringen klaskede Daly nemlig kuglen hele fire gange i træk i Lake Michigan. Og det blev for meget for den 49-årige herre, der efterfølgende gik grassat og i arrigskab tyrede sit jern i søen.

Se også: Dansk turnering afgør Ryder Cup-hold

Dalys uheld blev dog en andens held. For en dreng, der sejlede rundt i søen var nemlig vågen og dykkede ned, hvorefter han som en anden lystfisker trak jernet i land. Sikken en souvenir han fik sig. Mon han følger efter Daly i resten turnering i håb om endnu en fangst?

Se Daly kyle sit jern i søen og drengen, der fisker det op:

John Dalys dårlige runde betyder i øvrigt, at han kun ligger nummer 144 samlet. Danske Thomas Bjørn ligger noget bedre til som nummer 52. Turneringen føres af australske Jason Day og landsmanden Matt Jones. De ligger begge ni under par.

14 kommentarer
Vis kommentarer