Helt vildt: Laver hole-in-one to gange på samme runde

Brian Harman skrev sig ind i golfsportens historiebøger med to gange hole-in-one på finalerunden i New Jersey

Brian Harman leverede golfhistorie i New Jersey. (Foto: AP)
Brian Harman leverede golfhistorie i New Jersey. (Foto: AP)

Brian Harman, verdensranglistens nummer 78, var på vej til et lunkent resultat ved PGA-turneringen i New Jersey søndag, men han endte med en plads i historiebøgerne.

Som den blot tredje spiller i PGA Tours historie præsterede Harman at lave hole-in-one to gange på samme runde.

Det skete, da han først på tredje hul - et par 3-hul - præsterede, hvad mange golfspillere aldrig når, nemlig at sende bolden i hul på første slag.

Thorbjørn Olesen dumper tilbage i Prag

Og på runden, som ellers ikke var imponerende for Harman, kopierede han sensationelt bedriften på 14. hul - også et par 3-hul.

- Det var ret vildt. Det er sindssygt, at man spiller mere end 100 turneringer uden at lave en eneste, så at lave to på samme runde er ret fedt, siger Harman ifølge Reuters.

Harman havde aldrig tidligere præsteret en hole-in-one.

Ud over Harman er det kun landsmanden Bill Whedon, som var amatør, og japaneren Yusaku Miyazato, der har præsteret den unikke bedrift at lave hole-in-one to gange på samme runde.

Thorbjørn Olesen fastholder topplacering i Prag

28-årige Brian Harman sluttede samlet to under par, hvilket var langt fra de førende, men han vil givetvis alligevel huske finaledagen fra turneringen i New Jersey.

Brian Harmans største resultat i karrieren er sejren i John Deere Classic i 2014, hvor han sluttede i imponerende 22 slag under par.

Hans bedste major-resultat var i 2014 i British Open, hvor han blev nummer 26. I 2015 har han misset cuttet i samtlige fire majors.

Her skaber Brian Harman golf-historie: