Kaptajn vil have Tiger Woods på banen til Ryder Cup

Tiger Woods har ikke været på golfbanen siden august, men Davis Love III håber, Woods er klar til Ryder Cup

Foto: AP
Foto: AP

Der har været langt mellem de positive historier om Tiger Woods de senere år, og golfikonet er dumpet ned som nummer 499 i verden.

Opturen kan komme i 2016.

Når der i slutningen af september og i begyndelsen af oktober spilles Ryder Cup - USA mod Europa - er Tiger Woods en af flere vicekaptajner på det amerikanske hold, men holdets kaptajn, Davis Love III, håber, at Woods ikke kun skal assistere i kulisserne.

- Når han begynder at spille igen, vil han vise sig frem for kaptajnen og illustrere, at han stadigvæk kan spille. Vi vil elske at have ham i en dobbeltrolle som både spiller og som vicekaptajn, siger Davis Love III.

Selv fra europæisk side håber man, at golffænomenet bliver en af modstanderne i den prestigefyldte turnering.

- Hver gang han spiller en turnering, gør han den mere speciel. Han er en af de bedste i golfhistorien, og jeg synes, det vil være fantastisk, hvis han kommer på det amerikanske hold, siger Darren Clarke, der er kaptajn for det europæiske Ryder Cup-hold.

Fremtiden usikker
På grund af flere rygoperationer har 40-årige Tiger Woods ikke spillet en golfturnering siden august sidste år. Selv er den 14-dobbelte majorvinder også usikker på, hvornår han igen kan svinge køllerne.

- Jeg ville fortælle jer det, hvis jeg vidste det. Jeg er sindssygt træt af at være på sidelinjen, jeg vil konkurrere igen, og jeg savner det, siger Tiger Woods på et pressemøde i Las Vegas.

Trods sin dominans i toppen af international golf 1996-2009 har Ryder Cup aldrig været Woods' kop te. Han har repræsenteret USA seks gange og spillet 29 matcher. 13 er vundet, 14 er tabt og to matcher er delt med europæerne.

Husker du Thomas Bjørns første sejr i Ryder Cup?

0 kommentarer
Vis kommentarer