Kjeldsen dummer sig og misser førsteplads

Golfspilleren Søren Kjeldsen var tæt på at gå helt i spidsen ved European Tour-turneringen i Tyskland

Søren Kjeldsen lavede bogeys på de to sidste huller og gik dermed lige akkurat ikke i spidsen for European Tour-turneringen i Tyskland. (Foto: René Schütze)
Søren Kjeldsen lavede bogeys på de to sidste huller og gik dermed lige akkurat ikke i spidsen for European Tour-turneringen i Tyskland. (Foto: René Schütze)

Med otte birdies var Søren Kjeldsen på vej til at brænde banen af ved European Tour-turneringen, men den danske golfspiller lavede to triste bogeys på de to sidste huller, som ødelagde topplaceringen.

Trods den dårlige afslutning var det stadig en glimrende runde for formstærke Kjeldsen, som endte i 66 slag - fem slag under banens par.

Det rakte til en delt placering som nummer syv, og Kjeldsen er blot to slag efter den førende duo, franskmanden Benjamin Hebert og østrigeren Bernd Wiesberger.

Se også: Dansk golfspiller slår sig på førstepladsen i Italien

Kjeldsen begyndte torsdagens runde med flotte birdies på hul tre og fem, hvorefter han lavede en kedelig bogey på hul syv, inden yderligere to birdies afsluttede en god start på de første ni huller.

Det blev til fire birdies mere for Kjeldsen, der lå til at føre Porsche European Open, som turneringen i tyske Bad Griesbach hedder, men de to sidste huller spolerede duksepladsen.

Se også: Søren Kjeldsen giver slip på førsteplads i Holland

Lidt længere nede i feltet befinder Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard sig på en delt placering som nummer 34 i tre slag under par.

Anders Hansen er delt nummer 57 i to slag under par, mens Thorbjørn Olesen er yderligere et slag efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer