Kjeldsen holder sig i front trods middelmådig Masters-runde

Søren Kjeldsen gik andendagen i to slag over par og ligger nummer fem - få slag fra nummer et, Jordan Spieth

Søren Kjeldsen gik to slag over par på andendagen af US Masters. Han ligger samlet på en delt femteplads. (Foto: AP/Jae C. Hong)
Søren Kjeldsen gik to slag over par på andendagen af US Masters. Han ligger samlet på en delt femteplads. (Foto: AP/Jae C. Hong)

Golfspilleren Søren Kjeldsen kunne fredag ikke helt leve op til en fremragende åbning på majorturneringen US Masters.

Alligevel ligger han stadig med helt fremme i den prestigefyldte turnering, hvor få af favoritterne spillede bedre end par på Augusta-banen på grund af blandt andet svære vindforhold.

Andendagen endte med en dansk score på 74 slag - to slag over par - og Kjeldsen er nu samlet set et enkelt slag bedre end par på en delt femteplads.

Turneringen føres fortsat af den forsvarende mester, amerikaneren Jordan Spieth, der har en samlet score på minus fire efter at have gået fredagens runde i 74 slag.

Placeringen som nummer to indtager nordireren Rory McIlroy, som var en af de få, der gik anden runde under par. McIlroy er et enkelt slag efter Spieth, der har yderligere et slag ned til Danny Lee fra New Zealand og Scott Piercy fra USA.

Golf Kjeldsen holder fast i toppen af US Masters

Søren Kjeldsen lagde ud med en birdie på det andet hul, men senere fulgte tre bogeys for turneringens eneste danske deltager.

Nordjyden indledte fredagen på en delt fjerdeplads efter torsdagens åbningsrunde i 69 slag og holder altså fast i en topplacering forud for weekendens finalerunder.

I alt er kun syv spillere noteret for en samlet score under banens par efter de to første runder.

I den modsatte ende af førertavlen klarede flere prominente navne ikke cuttet til finalerunderne.

Søren Kjeldsen gik de 18 huller i tre slag under par. (Foto: AP) Golf Søren Kjeldsen helt i front i US Masters

Det gælder blandt andet verdensranglistens nummer fem, Rickie Fowler, tredobbelt US Masters-vinder Phil Mickelson og vinderen af turneringen i 2011, Charl Schwartzel.

Heller ikke den ottedobbelte majorvinder Tom Watson klarede cuttet i sin sidste optræden på Augusta-banen.

Se highlights fra runden her:

0 kommentarer
Vis kommentarer