Kjeldsen opnår sin hidtil bedste placering i USA i år

Den 41-årige danske golfspiller lagde ud som lyn og torden på søndagens afsluttende runde i PGA-turnering

Rutinerede Søren Kjeldsen lukkede turneringen med en 68'er. (Foto: AP)
Rutinerede Søren Kjeldsen lukkede turneringen med en 68'er. (Foto: AP)

Golfspilleren Søren Kjeldsen er ved at ramme formen efter en serie af skuffende præstationer i sine første fire turneringer i denne sæson.

Danskeren indledte søndagens afsluttende runde ved PGA-turneringen Honda Classic i Florida med tre birdier i træk. Siden blev det yderligere to af slagsen, men også tre bogeys.

Dermed kunne Kjeldsen aflevere et scorekort på 68 slag eller to under banens par, da han kom ind i klubhuset.

Det var hans bedste af turneringens fire runder, og Kjeldsen rykkede 22 pladser frem i feltet til en slutplacering som nummer 37.

Han har i år valgt at deltage i den amerikanske tour, men først i sin femte turnering lykkedes det Kjeldsen at spille sig videre til finalerunderne.

Honda Classic blev vundet af amerikaneren Rickie Fowler, som inden søndagens runde have opbygget en føring på fire slag.

Og den afstand holdt han - selv om han gik de sidste 18 huller i et slag over banens par efter en ujævn runde med fem birdier, fire bogeyer og en dobbeltbogey.

- Min putter reddede mig, siger Fowler, der to gange ramte teeslag så skævt, at bolden havnede i vand.

Men det rettede han op på med nogle lange putts for birdies på andre huller. Amerikanerne Morgan Hoffmann og Gary Woodland delte andenpladsen i turneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere