Kjeldsen overhalet indenom før finalen

Søren Kjeldsen holder sig til i British Masters i golf, selv om han er rykket ned på en delt tredjeplads

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen kunne ikke helt holde sig til efter lørdagens tredje runde af British Masters, der spilles i den engelske by Woburn.

Efter at have delt førstepladsen fredag med engelske Matthew Fitzpatrick, måtte danskeren træde et skridt tilbage, da tredje runde var færdigspillet.

Nu er status for Søren Kjeldsen, at han ligger på en delt tredjeplads side om side med Fabrizio Zanotti før søndagens sidste runde.

Kjeldsen og Zanotti har begge gået de tre første runder i 11 slag under banens par på 71, mens Fitzpatrick og thailandske Kiradech Aphibarnrat begge er et enkelt slag bedre på den delte førsteplads.

Søren Kjeldsen lagde ellers strålende ud med en birdie på første hul lørdag, men det blev hurtigt efterfulgt af en bogey på andet hul. Herefter præsterede danskeren tre birdies, inden han på 13. hul måtte indkassere endnu en bogey.

Golf - 4. okt. 2015 - kl. 18:30 Stor triumf for Thorbjørn Olesen

Torsdag gik Kjeldsen sin runde i seks slag under par, mens det fredag blev til tre slag under, og lørdag måtte han altså nøjes med en runde i to slag under.

Lykkes det søndag at finde storspillet frem og vinde turneringen, vil det være den anden triumf til en dansk golfspiller på European Tour i løbet af en uge.

I sidste weekend vandt Thorbjørn Olesen turneringen Alfred Dunhill Links Championship.

Anders Hansen ligger før søndagen delt nummer 48. Hansen efter en runde i banens par, hvilket rækker til to slag under samlet.

Se også: Thorbjørn Olesen tager kæmpehop på rangliste efter sejr

0 kommentarer
Vis kommentarer