Liv efter 40: Nyt topresultat af brandvarme Kjeldsen

Golfspilleren Søren Kjeldsen sluttede på andenpladsen i Nordea Masters i Malmø

Midt i maj under Open de España fyldte Søren Kjeldsen 40 år. Op mod den runde dag frygtede den erfarne danske European Tour-spiller, at karrieren kunne være tæt på sin slutning.

Spillet og resultaterne var langt fra fordums styrke, og selvtilliden havde lidt et knæk.

Men med sin nye caddie Alistair Matheson ved siden viser Søren Kjeldsen, at der er liv efter de 40.

Fyldt med selvtillid og den rigtige svingtanke blev nordjyden nummer ni i Spanien, nummer 18 til BMW Championship på Wentworth, vandt Irish Open i sidste uge og fortsætter storspillet på European Tour.

Til Nordia Masters i Malmø blev det til en andenplads og ny topplacering.

Rory McIlroy sammen med Erica Stoll i forbindelse med Irish Open, som Søren Kjeldsen i øvrigt vandt (Foto: Mark Runnacles/Getty Images) Golf Glad Rory afslører: Hun er Wozniackis afløser

En sidste runde i 71 slag - et under par - under blæsende forhold var nok til at sende nordjyden tre pladser frem i den samlede stilling. Han var samlet to slag bedre end tre spillere, der deler tredjepladsen.

Danskeren åbnede ellers skidt på sidstedagen med en bogey på tredje hul, og han ventede helt til hul 11 med at lave sin første af tre birdies.

I alt var Søren Kjeldsen otte slag under par efter de fire runder.

Andenpladsen indbringer danskeren en gevinst på 166.660 euro (1,2 millioner danske kroner).

Golf Golf-triumf! Se dansker snuppe stort trofæ

På trods af det stabile spil måtte Kjeldsen dog kigge langt efter turneringens suveræne vinder, svenskeren Alex Noren, der var fire slag bedre og sluttede 12 under par.

Veteranen Thomas Bjørn endte som næstbedste dansker på en 21.-plads efter en fin sidste runde fire slag under par. Lucas Bjerregaard og Søren Hansen sluttede som henholdsvis 33 og 43.

Efter sejren i Irland gav Søren Kjeldsen dette interview:

1 kommentar
Vis kommentarer