Planlægger comeback bag lukkede døre

Den amerikanske golftour bliver efter planen startet op igen i juni bag lukkede døre

Brooks Koepka og de andre golfstjerne på PGA Touren har udsigt til snart at komme til at spille igen. (Arkivfoto) Foto: Usa Today Uspw/Ritzau Scanpix
Brooks Koepka og de andre golfstjerne på PGA Touren har udsigt til snart at komme til at spille igen. (Arkivfoto) Foto: Usa Today Uspw/Ritzau Scanpix
Følg Golf

Nogle af verdens bedste golfspillere kan se frem til snart at komme i aktion igen.

PGA Tour oplyser således, at den planlægger at starte op igen i midten af juni med turneringen Charles Schwab Challenge i byen Fort Worth i delstaten Texas.

Det skriver PGA Tour på sin hjemmeside.

Den texanske turnering kommer efter planen til at blive spillet uden tilskuere. Det vil de efterfølgende tre turneringer i første omgang også, lyder det, men man vil løbende vurdere, hvad der er muligt.

En lang række turneringer - heriblandt de fire majorturneringer - er blevet flyttet til nye datoer eller aflyst på grund af coronavirus.

Mens British Open ikke bliver afholdt i år, så er de tre andre majorturneringer - PGA Championship, US Open og US Masters - flyttet til henholdsvis august, september og november.

Sidste gang, der blev spillet på PGA Touren, var i starten af marts. Her nåede Players Championship at blive sat i gang, inden turneringen blev aflyst efter første runde.

Spillermail lækket: Varsler hårde tider

Golfens evige major-toer Doug Sanders er død - 86 år gammel

Internt notat viser: Satser på maj-genstart

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+