- Rørt da jeg tændte fjernsynet

Konkurrenter havde på sidstedagen af turnering iført sig den beklædning, som skadet Tiger Woods er berømt for

At den amerikanske golfspiller Tiger Woods er populær blandt sine kolleger, blev tydeliggjort søndag, da mange af deltagerne i World Golf Championship i Florida havde valgt at spille i sorte bukser og rød trøje.

Farvekombinationen har i årevis været den 15-dobbelte majorvinders standardbeklædning på den afsluttende runde af en turnering.

Den særlige hyldest var spillernes måde at udvise sympati for Woods, der i sidste uge beskadigede sit højre ben så voldsomt i et biluheld, at det sætter spørgsmålstegn ved den 45-årige legendes fremtidige karriere.

- Det er svært at forklare, hvor rørende det var, da jeg tændte fjernsynet og så alle de røde trøjer, skriver Woods i et tweet, kort efter at det sidste slag var slået i turneringen i Florida.

- Til hver en golfspiller og hver eneste fan, I hjælper mig virkelig med at komme gennem denne svære tid, tilføjer han.

Tiger Woods følges her af en hale af tilskuere i sin klassiske beklædning på sidstedagen af en turnering - sorte bukser og rød trøje. Søndag havde mange af spillerne ved en stor turnering i Florida kopieret farvekombinationen som en hyldest og opmuntring til Woods efter dennes trafikuheld.  (Arkivfoto). Foto: Uncredited/Ritzau Scanpix
Tiger Woods følges her af en hale af tilskuere i sin klassiske beklædning på sidstedagen af en turnering - sorte bukser og rød trøje. Søndag havde mange af spillerne ved en stor turnering i Florida kopieret farvekombinationen som en hyldest og opmuntring til Woods efter dennes trafikuheld. (Arkivfoto). Foto: Uncredited/Ritzau Scanpix
 

Collin Morikawa takkede efter sin sejr i World Golf Championship Tiger Woods for at have inspireret ham.

- Tiger betyder alt for mig, sagde den 24-årige Morikawa, der anses som en af sportens unge stjerner.

- Han havde biluheldet, og heldigvis er han okay. Forhåbentlig kommer han sig hurtigt og fuldstændigt. Men jeg tror ikke, at vi siger tak tilstrækkeligt nok, sagde han.

- Og derfor ønsker jeg at sige tak til Tiger. Nogle gange mister man folk for tidligt, sagde Morikawa og nævnte NBA-spilleren Kobe Bryant, der for godt et år siden omkom i et helikopterstyrt, samt sin egen bedstefar, der døde for nylig.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?