Roser dansk stjerne til skyerne: Han kan blive verdens bedste

- Thorbjørn er helt fantastisk, når han er god, så det skal han bare være nogle flere uger om året, mener Søren Kjeldsen efter deres deling af Den Gyldne Golfbold

Thorbjørn Olesen kan nå meget, meget langt. Foto: Tariq Mikkel Khan
Thorbjørn Olesen kan nå meget, meget langt. Foto: Tariq Mikkel Khan

- Han kan blive verdens bedste.

Golfstjernen Søren Kjeldsen fedtede ikke med fremtidsudsigterne for 15 år yngre Thorbjørn Olesen, da de to i dag delte prisen Den Gyldne Golfbold, som anerkendelse for deres imponerende par-sejr i World Cup of Golf på Kingston Heath i Melbourne i november.

Samme måned vandt 26-årige Olesen såmænd også Turkish Airlines Open. Det var tredje år i træk og fjerde gang i alt, han vandt en turnering på European Tour.

Opskriften er dog ikke at forsøge at tilegne sig Kjeldsens stabilitet.

- Nej, han skal ikke gøre ligesom mig, for som typer kan vi næsten ikke blive mere forskellige. Han skal ikke søge den stabilitet, som jeg har, for det ligger ikke til ham som type, mener Søren Kjeldsen.

- Egentlig ser jeg heller ikke noget problem i, at Thorbjørn godt kan være relativt ustabil i sine præstationer. Han er 26 år og har allerede vundet fire gange på turen. Det er der ikke mange andre, der gør.

- Så er det nemt at hænge sig i alle de missede cuts. Men Thorbjørn er helt fantastisk, når han er god og ja, han skal så have nogle flere uger om året, hvor han er det. Men det, at han varierer meget, ser jeg ikke som noget stort problem.

5 kommentarer
Vis kommentarer