Se de sindssyge billeder: Her bliver golfspiller angrebet af kæmpe-gås!

16-årige Isaac Couling fik sig noget af en forskrækkelse på golfbanen, da han blev overfaldet af en aggressiv gås på Wolf Creek Golf Course i Adrian, Michigan

Stakkels Isaac Couling bliver overfaldt af en gås ved en golfholdkamp. Foto: Devon Pitts
Stakkels Isaac Couling bliver overfaldt af en gås ved en golfholdkamp. Foto: Devon Pitts

En gås var på rov i weekenden, og det gik ud over golfspilleren Isaac Couling, da han deltog i en golfholdkamp mellem Blissfield High School og Concord High School i Adrian, Michigan.

Her lykkedes det gåsen at vælte golfspilleren fra Concord High School på dramatisk vis, som kan ses på ovenstående billede. Heldigvis for golfspilleren kom han ikke noget til, men stoltheden fik formentlig en ridse i lakken.

- Ja, men ingen hjalp mig. Alle trænerne kunne se det fra klubhuset. Det er rimelig vanvittigt. Alle mine venner snakker om det nu, siger Isaac Couling til Detroit News.

Uheldet skete efter, at han slog ud på syvende hul og var på vej ned ad fairwayen.

Træner for Blissfield High School Steve Babbitt mener ellers, at spillerne havde set et par gæs, som i starten ikke generede spillerne.

- De var opmærksomme på en gåserede på deres venstre side, hvor fuglene kiggede, men ikke generede dem i starten, men en gås angreb derefter for at beskytte deres rede, siger Babbitt til Detroit News.

Foto: Devon Pitts
Foto: Devon Pitts

Foto: Devon Pitts
Foto: Devon Pitts
 

Jozef Urban får nu opmærksomhed over hele verden efter sit stunt i Kosice Peace Marathon. Foto: Screenshot Atletik Tv-klip går verden rundt: Maratonløber i minut-lang penis-ups!

Intl. fodbold Voldsomme billeder: Fodboldfans sparker sikkerhedsvagt bevidstløs