Sportsstjerne afslørede mørk familiehemmelighed på TV

Nu vælter skeletterne ud af skabet i golfverdenen

Billy Horschel vandt i sidste måned en turnering i Texas med en 1. præmie på over 9 millioner kroner (Foto: AP)
Billy Horschel vandt i sidste måned en turnering i Texas med en 1. præmie på over 9 millioner kroner (Foto: AP)

Først en desorienteret og snøvlende Tiger Woods i håndjern og nu en tørlagt golffrue.

Skeletterne er begyndt vælte ud af skabet i den langt hen ad vejen fornemme sport.

Senest har ægteparret Billy og Brittany Horschel medvirket i det amerikanske morgenshow, Good Morning America, for at fortælle om fruens mørke hemmelighed.

Hun trådte frem for at hjælpe andre ved at fortælle, at hun i dag er tørlagt alkoholiker.

Det var til gengæld ikke alkohol, men en cocktail af receptpligtig medicin, som i følge en erklæring var årsagen til, at politiet i Palm Beach for nogle uger siden i en holdende Mercedes med motoren i gang fandt en af alletiders bedste spillere, Tiger Woods, sovende.

Mens Tiger Woods ydmygende kom på en video hos politiet, valgte ægteparret Horschel selv at træde frem på TV.

Her fortalte Brittany Horschel om, hvordan hun havde startet dagen med appelsinjuice med vodka og var fuld fra morgen til aften.

- Det kom til at gå ud over vores datters opvækst. Mit lave energiniveau kom til at gå ud over hendes livskvalitet. Hun led under, hvordan jeg levede, sagde Brittany Horschel, som i tiden med vodka i vandflasken også fik stødt familie og venner væk.

Da femøren endeligt faldt, og hun opdagede alvoren ved sit misbrug, måtte ægtemanden, Billy Horschel, lige nu nr. 47 på verdensranglisten, i en periode melde afbud til flere turneringer og kun spille med i to af de store, US Open og British Open.

I de to måneder, hvor hustruen var i behandling, stod han næsten alene med datteren på halvandet år, samtidigt med at den lille familie var i gang med at flytte.

Der var lidt hjælp at hente hos hans far, men han manglede i høj grad sin hustru til at klare praktiske ting som at betale regninger m.m., som hun klarede, så han kunne koncentrere sig 100 pct. om golfspillet.

- Det var svært at forlade min datter, men jeg lærte at forstå,  at det var den bedste gave, som jeg kunne give hende, sagde Brittany Horschel i programmet, hvor hun fortalte, at hun har været tørlagt i et år.

- Jeg er glad for at kunne stå frem og fortælle om min alkoholisme. Det er min pligt.

Ægtemanden Billy Horschel har igen kunnet stille fuld fokus på golfen.

 

Således vandt han i sidste måned en af karrierens sjældne sejre, da han røg i tops i en turnering på PGA Touren, AT & T Byron Nelson i Texas, med en 1. præmie på 1.350.000 dollars, altså over 9 millioner kroner.

Derudover har den 30-årige amerikaner tre andre sejre på cv'et.

Golf - 14. jun. 2017 - kl. 12:34 Nu skal Tiger Woods på afvænning - det havde han i blodet

Golf - 30. maj. 2017 - kl. 18:38 Nye detaljer afsløret: Tiger sov bag rattet

1 af 2 Et politifoto af Tiger Woods fra anholdelsen forleden, hvor han var faldet i søvn i sin bil (Foto: Jupiter Polici Department/AP)
2 af 2 Billy Horschel vandt i sidste måned en turnering i Texas med en 1. præmie på over 9 millioner kroner (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer